Kürkçü, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi

GÜNDEM 08.10.2019 - 12:25, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1512+ kez okundu.
 

Kürkçü, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi

Kürkçü, Tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi
Kürkçü, Tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre takvimi belirlendi. Kongre süreci 15 Ekim’de başlayacak. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongrelerinde tek aday olacağını açıkladı, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi.   CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongrelerinde tek aday olacağını açıkladı, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi. Kürkçü, “Seçim yapıldıktan sonra küslük olmasın diyerekten bu yöntem deneniyor ben başarılı olacağına inanıyorum Isparta’da adaylar değerli kaliteli insanlar partimiz için buna katlanması lazım başkan oluncaya kadar yönetim kurulunda da olabilirler kurultay delegesi olabilirler illa başkan olması şart değil çünkü bizim partimiz yönetimler partisi başkan tek başına karar almıyor il yönetiminde karar alınacağı zaman yönetim kurulu 21 kişi toplanıyor ortak karar alınıyor onun için başkanın A veya B kişisi olması çok da önemli değil hatta onların içinden en iyiyi başkan yaparsak diğerleri de destek verdiği zaman daha başarılı olacağına inanıyorum. Uygulayacak olduğumuz tek liste sistemine çok fazla itiraz da gelmedi yeni tüzüğe göre yeni yönetmelik çıkaracaklar yönetmelikte detaylı olarak açıklanacak.” dedi
Kürkçü, Tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi

Kürkçü, Tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre takvimi belirlendi. Kongre süreci 15 Ekim’de başlayacak. CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongrelerinde tek aday olacağını açıkladı, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi.

 

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, il kongrelerinde tek aday olacağını açıkladı, tek adaylı kongre sürecinde parti içi küslük olacağı iddialarına yanıt verdi. Kürkçü, “Seçim yapıldıktan sonra küslük olmasın diyerekten bu yöntem deneniyor ben başarılı olacağına inanıyorum Isparta’da adaylar değerli kaliteli insanlar partimiz için buna katlanması lazım başkan oluncaya kadar yönetim kurulunda da olabilirler kurultay delegesi olabilirler illa başkan olması şart değil çünkü bizim partimiz yönetimler partisi başkan tek başına karar almıyor il yönetiminde karar alınacağı zaman yönetim kurulu 21 kişi toplanıyor ortak karar alınıyor onun için başkanın A veya B kişisi olması çok da önemli değil hatta onların içinden en iyiyi başkan yaparsak diğerleri de destek verdiği zaman daha başarılı olacağına inanıyorum. Uygulayacak olduğumuz tek liste sistemine çok fazla itiraz da gelmedi yeni tüzüğe göre yeni yönetmelik çıkaracaklar yönetmelikte detaylı olarak açıklanacak.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.