KUMARBAZLARI GÜVENLİK KAMERASI DA KURTARAMADI

GÜNDEM 24.02.2021 - 00:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2067+ kez okundu.
 

KUMARBAZLARI GÜVENLİK KAMERASI DA KURTARAMADI

KUMARBAZLARI GÜVENLİK KAMERASI DA KURTARAMADI
Isparta’da emniyet ekipleri 2 adrese kumar baskını yaptı. Pandemi kurallarını ihlal eden 27 şahsa 104 bin lira ceza kesildi. Baskın yapılan dernekte güvenlik kamerası dikkatlerden kaçmadı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü pandemi kurallarını hiçe sayarak, bazı işyerleri ve derneklerde oynanan kumara geçit vermiyor. Emniyet ekipleri, Pirimehmet ile Yedişehitler Mahallelerinde bulunan adreslerde kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan baskında içeride 18 şahıs tespit edildi. Masa üzerlerinde ve çeşitli yerlere saklanan bin 582 adet iskambil kağıdı ile çok sayıda yaz boz kağıdı ele geçirildi. Öte yandan Kutlubey Mahallesinde bulunan bir derneğe de gelen ihbar üzerine baskın yapıldı. İçeride bulunan 9 şahsı tespit eden emniyet ekipleri, derneğin yetki belgesiz alkol sunumu da yaptığı belirledi. Yapılan baskında derneğin kapısında güvenlik kamerası bulunduğu ve şahıslar içeriden gelenleri takip ettiği gözlemlendi. Söz konusu şahıslara Kabahatler Kanunu ile ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununa aykırı davranmaktan toplam 104 bin 626 lira para cezası kesildi. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen yerler mühürlenerek kapatıldı.
KUMARBAZLARI GÜVENLİK KAMERASI DA KURTARAMADI

Isparta’da emniyet ekipleri 2 adrese kumar baskını yaptı. Pandemi kurallarını ihlal eden 27 şahsa 104 bin lira ceza kesildi. Baskın yapılan dernekte güvenlik kamerası dikkatlerden kaçmadı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü pandemi kurallarını hiçe sayarak, bazı işyerleri ve derneklerde oynanan kumara geçit vermiyor.

Emniyet ekipleri, Pirimehmet ile Yedişehitler Mahallelerinde bulunan adreslerde kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarı üzerine harekete geçti.

Yapılan baskında içeride 18 şahıs tespit edildi. Masa üzerlerinde ve çeşitli yerlere saklanan bin 582 adet iskambil kağıdı ile çok sayıda yaz boz kağıdı ele geçirildi.

Öte yandan Kutlubey Mahallesinde bulunan bir derneğe de gelen ihbar üzerine baskın yapıldı. İçeride bulunan 9 şahsı tespit eden emniyet ekipleri, derneğin yetki belgesiz alkol sunumu da yaptığı belirledi.

Yapılan baskında derneğin kapısında güvenlik kamerası bulunduğu ve şahıslar içeriden gelenleri takip ettiği gözlemlendi.

Söz konusu şahıslara Kabahatler Kanunu ile ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununa aykırı davranmaktan toplam 104 bin 626 lira para cezası kesildi. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen yerler mühürlenerek kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.