Kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası

GÜNDEM 09.05.2021 - 22:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2982+ kez okundu.
 

Kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası

Kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası
 Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kumar operasyonunda 15 kişiye toplam 59 Bin 274 lira para cezası uygulandı. Pandemi sürecinde hemen hemen her gün yapılan baskınlarda emniyet basmaktan, kumarbazlar ise kumar oynamaktan vazgeçmiyor.   Isparta Merkezde bulunan Pirimehmet Mahallesi'nde bulunan bir adreste kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarları üzerine harekete geçen polis ekipleri adrese baskın yaptı. 15 ŞAHIS KUMAR OYNARKEN YAKALANDI Yapılan aramada 15 şahsın olduğu belirlenirken, 180 adet iskambil kağıdı, 2 adet yazboz kağıdı ele geçirildi. Söz konusu yerin ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık yer haline getirildiği tespit edildi. KAÇAK İŞYERİ MÜHÜHLENDİ Yer sahib hakkında "Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem başlatılırken, adreste bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun 34. Maddesi gereğince kumar oynamaktan ve Umum Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. Maddesi gereğince toplam 59 bin 274 TL idari yaptırım uygulandı. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen iş yeri de mühürlendi.  
Kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası

 Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kumar operasyonunda 15 kişiye toplam 59 Bin 274 lira para cezası uygulandı. Pandemi sürecinde hemen hemen her gün yapılan baskınlarda emniyet basmaktan, kumarbazlar ise kumar oynamaktan vazgeçmiyor.

 

Isparta Merkezde bulunan Pirimehmet Mahallesi'nde bulunan bir adreste kumar oynandığı ve pandemi kurallarının ihlal edildiği ihbarları üzerine harekete geçen polis ekipleri adrese baskın yaptı.

15 ŞAHIS KUMAR

OYNARKEN YAKALANDI

Yapılan aramada 15 şahsın olduğu belirlenirken, 180 adet iskambil kağıdı, 2 adet yazboz kağıdı ele geçirildi. Söz konusu yerin ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık yer haline getirildiği tespit edildi.

KAÇAK İŞYERİ MÜHÜHLENDİ

Yer sahib hakkında "Kumar Oynanmasına Yer ve İmkan Sağlama" suçundan adli işlem başlatılırken, adreste bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun 34. Maddesi gereğince kumar oynamaktan ve Umum Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. Maddesi gereğince toplam 59 bin 274 TL idari yaptırım uygulandı. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen iş yeri de mühürlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.