KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÜL FESTİVALİNDE GÖRÜNDÜ

09.06.2019 - 18:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2386+ kez okundu.
 

KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÜL FESTİVALİNDE GÖRÜNDÜ

KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÜL FESTİVALİNDE GÖRÜNDÜ
Isparta'nın hayalet müdürü Güneykent'te düzenlenen Gül Festivali'nde ortaya çıktı. Onu görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Daha önce de gündeme bir çok kez getirdiğimiz İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, ilk kez Güneykent'te düzenlenen festivalde ortaya çıktı. Isparta gülünün tanıtımı için önemli bir festivale katılan Müdür Göçer, misafir olarak geldi ve gitti. Geçtiğimiz günlerde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yapması gereken gülün tanıtımını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yaptığı yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Öte yandan hem Isparta Valiliği hem de Isparta Belediyesi ve özel sektörler zambak, gül, lavantanın tanıtımı yapmak için yoğun çaba sarf ederken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nen pasif kaldığını dile getirmiştik. Müdür Göçer'in ise Isparta'nın tanıtımı için hangi çalışmalar yaptığını da merak etmiştik. Hatta haberlerimizin ardından bir çok kişi Müdür Göçer için yorumlarda bulunmuştu. Bir yorumcu "Öğretmenevinde kankileriyle okey turnuvası projesi yapacak. Ne bekliyorsunuz ki başka" diyerek sitemini dile getirmişti. MÜDÜR BEY ISPARTA İÇİN NE ZAMAN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKSIN? GÜL VAR, ARKASINDAN LAVANTA GELİYOR. BİTMİYOR DAHA SONRA ÜZÜM VAR. BU SEKTÖRÜN TANITIMI İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPILDI MI? GÜNEY KORE, ÇİN, JAPONYA'DAN ZİYARETÇİLER GELİYOR. BU ZİYARETÇİLER TURLARIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU PROGRAM DAHİLİNDE ISPARTA'YA GELİYOR. İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ NE ZAMAN BU ATAĞA GEÇECEK.
KÜLTÜR MÜDÜRÜ GÜL FESTİVALİNDE GÖRÜNDÜ

Isparta'nın hayalet müdürü Güneykent'te düzenlenen Gül Festivali'nde ortaya çıktı. Onu görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Daha önce de gündeme bir çok kez getirdiğimiz İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, ilk kez Güneykent'te düzenlenen festivalde ortaya çıktı. Isparta gülünün tanıtımı için önemli bir festivale katılan Müdür Göçer, misafir olarak geldi ve gitti. Geçtiğimiz günlerde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yapması gereken gülün tanıtımını Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in yaptığı yine siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Öte yandan hem Isparta Valiliği hem de Isparta Belediyesi ve özel sektörler zambak, gül, lavantanın tanıtımı yapmak için yoğun çaba sarf ederken, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nen pasif kaldığını dile getirmiştik. Müdür Göçer'in ise Isparta'nın tanıtımı için hangi çalışmalar yaptığını da merak etmiştik.

Hatta haberlerimizin ardından bir çok kişi Müdür Göçer için yorumlarda bulunmuştu. Bir yorumcu "Öğretmenevinde kankileriyle okey turnuvası projesi yapacak. Ne bekliyorsunuz ki başka" diyerek sitemini dile getirmişti.

MÜDÜR BEY ISPARTA İÇİN NE ZAMAN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYACAKSIN?

GÜL VAR, ARKASINDAN LAVANTA GELİYOR. BİTMİYOR DAHA SONRA ÜZÜM VAR. BU SEKTÖRÜN TANITIMI İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPILDI MI?

GÜNEY KORE, ÇİN, JAPONYA'DAN ZİYARETÇİLER GELİYOR. BU ZİYARETÇİLER TURLARIN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU PROGRAM DAHİLİNDE ISPARTA'YA GELİYOR. İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ NE ZAMAN BU ATAĞA GEÇECEK.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.