Kuaförlere eğitim ustalara plaket

GÜNDEM 21.06.2022 - 23:11, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1479+ kez okundu.
 

Kuaförlere eğitim ustalara plaket

Kuaförlere eğitim ustalara plaket
Isparta Berberler ve Kuaförler Odası tarafından kuaförlerin mesleki gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitim çalışması düzenlendi. Etkinlikte, mesleğe yıllarını vermiş berber ve kuaför ustalarına ayrıca şehir dışında ilimizi temsil eden kuaförlük eğitmenlerine teşekkür plaketi verildi. Meydan AVM Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural,  Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, oda başkanları, meslekten emekli olmuş ustalar ve kuaför esnafı katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasında Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sunacak bu tür eğitimleri önemsediklerini ve bu etkinliklere devam edeceklerini söyledi. KUAFÖR ESNAFIMIZ MÜŞTERİSİNE EN İYİ HİZMETİ VERME GAYESİNDEDİR Birlik Başkanı Ahmet Tural, mesleğe yıllarını vermiş değerli ustaları burada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim çalışmasının düzenlenmesinde Oda Başkanı Mehmet Demiralay ve yönetimini ayrıca emeği geçen herkesi tebrik eden Başkan Tural, “Esnaf Odaları Birliği olarak, değişen dünya düzenine ayak uydurmak, teknolojinin imkanlarından yararlanmak ve mesleki gelişmeyi sağlamak için bu tür eğitim faaliyetlerini her zaman destekledik desteklemeye de devam ediyoruz. Sizler insanımızın güzel görünmesi, için hizmet verenlersiniz. Eğer kişi veya toplum iyi yönde değişim istiyorsa, bu kuaförlerimizin değişimi ile daha kolay olacaktır.  Ispartamızda da berber ve kuaför esnafımız hizmet standardını ve kalitesini her geçen gün artırarak, müşterilerine en iyi hizmeti verme gayesindedir. Bu nedenle eğitimler berber ve kuaförlerin olmazsa olmazıdır. Mesleğinizin gelişmesine katkıda bulunacağına inandığım bu organizasyonun hayırlı olmasını diler, eğitmenlerimize teşekkür ederim. Ayrıca bugün burada ustalarımız var. Yine başka şehirlerde esnafımıza eğitim veren eğitmenlerimiz var. Bir vefa örneği olarak, oda yönetimince kendilerine teşekkür plaketi sunulacak. Ben bu duyarlı davranışlarından dolayı da oda yönetimini kutluyor, ustalarımıza hayırlı ömürler diliyorum. İlimizi temsil eden eğitmenlerimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün de, insanın vizyonunun saçıyla özdeşleştiğini belirterek, “Bunun en güzel sanatını icra eden, ona şekil veren sizlersiniz. Erkeği yakışıklı, bayanı güzel kılan sizlersiniz. İyi ki varsınız” diye konuştu. MESLEĞİN USTALARI UNUTULMADI Konuşmaların ardından mesleğe yıllarını vermiş şimdi emekliye ayrılmış olan ustalara, ayrıca şehir dışında ilimizi başarıyla temsil eden kuaför eğitmenlerine Birlik Başkanı Ahmet Tural ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahreddin Gözgün tarafından teşekkür plaketi verildi. Etkinlik,  Hidayet Uluğ’un türban tasarımı, Ayla Çıbıkçı’nın topuz tasarımı, Hacer Tezcan’ın renklendirme eğitimiyle son buldu.  
Kuaförlere eğitim ustalara plaket

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası tarafından kuaförlerin mesleki gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitim çalışması düzenlendi. Etkinlikte, mesleğe yıllarını vermiş berber ve kuaför ustalarına ayrıca şehir dışında ilimizi temsil eden kuaförlük eğitmenlerine teşekkür plaketi verildi.

Meydan AVM Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural,  Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, oda başkanları, meslekten emekli olmuş ustalar ve kuaför esnafı katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasında Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sunacak bu tür eğitimleri önemsediklerini ve bu etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

KUAFÖR ESNAFIMIZ MÜŞTERİSİNE EN

İYİ HİZMETİ VERME GAYESİNDEDİR

Birlik Başkanı Ahmet Tural, mesleğe yıllarını vermiş değerli ustaları burada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eğitim çalışmasının düzenlenmesinde Oda Başkanı Mehmet Demiralay ve yönetimini ayrıca emeği geçen herkesi tebrik eden Başkan Tural, “Esnaf Odaları Birliği olarak, değişen dünya düzenine ayak uydurmak, teknolojinin imkanlarından yararlanmak ve mesleki gelişmeyi sağlamak için bu tür eğitim faaliyetlerini her zaman destekledik desteklemeye de devam ediyoruz. Sizler insanımızın güzel görünmesi, için hizmet verenlersiniz. Eğer kişi veya toplum iyi yönde değişim istiyorsa, bu kuaförlerimizin değişimi ile daha kolay olacaktır.  Ispartamızda da berber ve kuaför esnafımız hizmet standardını ve kalitesini her geçen gün artırarak, müşterilerine en iyi hizmeti verme gayesindedir. Bu nedenle eğitimler berber ve kuaförlerin olmazsa olmazıdır. Mesleğinizin gelişmesine katkıda bulunacağına inandığım bu organizasyonun hayırlı olmasını diler, eğitmenlerimize teşekkür ederim. Ayrıca bugün burada ustalarımız var. Yine başka şehirlerde esnafımıza eğitim veren eğitmenlerimiz var. Bir vefa örneği olarak, oda yönetimince kendilerine teşekkür plaketi sunulacak. Ben bu duyarlı davranışlarından dolayı da oda yönetimini kutluyor, ustalarımıza hayırlı ömürler diliyorum. İlimizi temsil eden eğitmenlerimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün de, insanın vizyonunun saçıyla özdeşleştiğini belirterek, “Bunun en güzel sanatını icra eden, ona şekil veren sizlersiniz. Erkeği yakışıklı, bayanı güzel kılan sizlersiniz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

MESLEĞİN USTALARI UNUTULMADI

Konuşmaların ardından mesleğe yıllarını vermiş şimdi emekliye ayrılmış olan ustalara, ayrıca şehir dışında ilimizi başarıyla temsil eden kuaför eğitmenlerine Birlik Başkanı Ahmet Tural ve Belediye Başkan Yardımcısı Fahreddin Gözgün tarafından teşekkür plaketi verildi. Etkinlik,  Hidayet Uluğ’un türban tasarımı, Ayla Çıbıkçı’nın topuz tasarımı, Hacer Tezcan’ın renklendirme eğitimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.