KPSS ortaöğretim başvuruları başladı

GÜNDEM 17.09.2020 - 11:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2399+ kez okundu.
 

KPSS ortaöğretim başvuruları başladı

KPSS ortaöğretim başvuruları başladı
KPSS ortaöğretim sınavı başvuru tarihi açıklandı. Bugün başlayan başvurular 30 Eylül’e kadar devam edecek. KPSS ortaöğretim sınavı ise 22 Kasım’da yapılacak. 22 Kasım 2020 tarihinde düzenlenecek olan KPSS Ortaöğretim sınav başvuruları bugün başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 30 Eylül. Adaylar başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri’nden, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Ayrıca belirlenen tarihler arasında başvurusunu yapamayan ve ya başvuruları kaçıran adaylar için ise geç başvuru tarihleri de 8-9 Ekim olarak belirlendi.
KPSS ortaöğretim başvuruları başladı

KPSS ortaöğretim sınavı başvuru tarihi açıklandı. Bugün başlayan başvurular 30 Eylül’e kadar devam edecek. KPSS ortaöğretim sınavı ise 22 Kasım’da yapılacak.

22 Kasım 2020 tarihinde düzenlenecek olan KPSS Ortaöğretim sınav başvuruları bugün başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi 30 Eylül. Adaylar başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri’nden, ÖSYM’nin ais.osym.gov.tr internet adresinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulaması üzerinden yapılacak. Ayrıca belirlenen tarihler arasında başvurusunu yapamayan ve ya başvuruları kaçıran adaylar için ise geç başvuru tarihleri de 8-9 Ekim olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.