KÖY KARANTİNAYA ALINDI

GÜNDEM 28.04.2020 - 21:00, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1821+ kez okundu.
 

KÖY KARANTİNAYA ALINDI

KÖY KARANTİNAYA ALINDI
Gelendost ilçesine bağlı Keçili Köyünde 3 vatandaşın Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınan vatandaşların ardından köy karantinaya alındı. Gelendost İlçe Hıfzısıhha Kurulu karağı ğereğe; Keçili Köyü, enfeksiyon yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla 28/04/2020 gününden itibaren 12 Mayıs tarihine kadar 14 gün süreyle karantina altına alınmıştır. Bu süre boyunca köye giriş-çıkış izne tabidir denildi. 
KÖY KARANTİNAYA ALINDI

Gelendost ilçesine bağlı Keçili Köyünde 3 vatandaşın Covid-19 testi pozitif çıktı. Hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınan vatandaşların ardından köy karantinaya alındı.

Gelendost İlçe Hıfzısıhha Kurulu karağı ğereğe; Keçili Köyü, enfeksiyon yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla 28/04/2020 gününden itibaren 12 Mayıs tarihine kadar 14 gün süreyle karantina altına alınmıştır. Bu süre boyunca köye giriş-çıkış izne tabidir denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.