KOSGEB Eğitimi ve sınavı artık internet üzerinden yapılacak

GÜNDEM 05.12.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1313+ kez okundu.
 

KOSGEB Eğitimi ve sınavı artık internet üzerinden yapılacak

KOSGEB Eğitimi ve sınavı artık internet üzerinden yapılacak
KOSGEB, yeni iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda kobiler için girişimcilik eğitimleri ve sınavı internet üzerinden yapılacak.   KOSGEB, yeni iş kurmak yada işini büyütmek isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda kobiler için girişimcilik eğitimleri ve sınavı internet üzerinden yapılacak.  Isparta’da toplam 600 işletmenin desteklendiğini ifade eden KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, girişimcilik eğitimlerinin de internet üzerinden yapılacağını açıkladı.  Yıldırım, “Isparta’da şuana kadar 600’e yakın girişimciyi desteklemiş durumdayız. Girişimcilik destekleri için ön şartımız biliyorsunuz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin alınmasıydı bu girişimcilik eğitimleri şuanda  Online eğitimler haline getirildi KOSGEB’in oluşturduğu eakademi sistemi ile girişimcilik eğitimi sanal ortama taşınmış oldu hayalindeki projeyi hayata geçirmek isteyen girişimciler artık uzaktan eğitim alabilecekler biz girişimcilere buradan müjde vermek istiyoruz. Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları internete girerek KOSGEB web sayfasında online eğitimler butonuna tıklayarak o eğitimleri online olarak alabilecekler iki tür eğitimimiz var geleneksel girişimcilik eğitimi ve ileri girişimcilik eğitimi özellikle imalata yönelik işletme kurmak isteyen girişimcilerimiz ileri girişimcilik eğitimlerini almaları gerekiyor” dedi Eğitimlerin içeriklerini anlatan İl Müdürü Yıldırım, vatandaşların alabileceği destek miktarlarını açıkladı. Yıldırım, “Bu eğitimler içerisinde girişimcilik temel kavramlar girişim fırsatlarını görme ve fikir yaratma geliştirme yapılabilirlik analizi iş modelleri müşteriler değer önerileri ekonomi endüstri rekabet ve müşteri analizi hukuki alt yapı girişimin etik temelleri pazarlama ilkeleri ve yönetimi gibi başlıklar var bu eğitimi aldıktan sonra KOSGEB’ten destek almak isteyen girişimciler KOSGEB’e müracaat ediyorlar geleneksel girişimci olanlar bunlar KOSGEB’ten 60 bin TL destek alabiliyor ama ileri girişimciler 160 bin TL’den 360 bin TL’ye kadar destek alma imkanını elde etmiş oluyorlar şuanda desteklemelerimiz devam ediyor başvurular devam ediyor biz girişimcilerimizi bu şekilde online eğitim alarak da KOSGEB tarafından destekleneceklerini bilmelerini istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.
KOSGEB Eğitimi ve sınavı artık internet üzerinden yapılacak

KOSGEB, yeni iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda kobiler için girişimcilik eğitimleri ve sınavı internet üzerinden yapılacak.

 

KOSGEB, yeni iş kurmak yada işini büyütmek isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Bu kapsamda kobiler için girişimcilik eğitimleri ve sınavı internet üzerinden yapılacak.

 Isparta’da toplam 600 işletmenin desteklendiğini ifade eden KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım, girişimcilik eğitimlerinin de internet üzerinden yapılacağını açıkladı.  Yıldırım, “Isparta’da şuana kadar 600’e yakın girişimciyi desteklemiş durumdayız. Girişimcilik destekleri için ön şartımız biliyorsunuz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinin alınmasıydı bu girişimcilik eğitimleri şuanda  Online eğitimler haline getirildi KOSGEB’in oluşturduğu eakademi sistemi ile girişimcilik eğitimi sanal ortama taşınmış oldu hayalindeki projeyi hayata geçirmek isteyen girişimciler artık uzaktan eğitim alabilecekler biz girişimcilere buradan müjde vermek istiyoruz. Kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları internete girerek KOSGEB web sayfasında online eğitimler butonuna tıklayarak o eğitimleri online olarak alabilecekler iki tür eğitimimiz var geleneksel girişimcilik eğitimi ve ileri girişimcilik eğitimi özellikle imalata yönelik işletme kurmak isteyen girişimcilerimiz ileri girişimcilik eğitimlerini almaları gerekiyor” dedi

Eğitimlerin içeriklerini anlatan İl Müdürü Yıldırım, vatandaşların alabileceği destek miktarlarını açıkladı. Yıldırım, “Bu eğitimler içerisinde girişimcilik temel kavramlar girişim fırsatlarını görme ve fikir yaratma geliştirme yapılabilirlik analizi iş modelleri müşteriler değer önerileri ekonomi endüstri rekabet ve müşteri analizi hukuki alt yapı girişimin etik temelleri pazarlama ilkeleri ve yönetimi gibi başlıklar var bu eğitimi aldıktan sonra KOSGEB’ten destek almak isteyen girişimciler KOSGEB’e müracaat ediyorlar geleneksel girişimci olanlar bunlar KOSGEB’ten 60 bin TL destek alabiliyor ama ileri girişimciler 160 bin TL’den 360 bin TL’ye kadar destek alma imkanını elde etmiş oluyorlar şuanda desteklemelerimiz devam ediyor başvurular devam ediyor biz girişimcilerimizi bu şekilde online eğitim alarak da KOSGEB tarafından destekleneceklerini bilmelerini istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.