Koronavirüsten VAKA SAYISI 191'E YÜKSELDİ 2 ÖLÜM GERÇEKLEŞTİ

GÜNDEM 19.03.2020 - 09:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2605+ kez okundu.
 

Koronavirüsten VAKA SAYISI 191'E YÜKSELDİ 2 ÖLÜM GERÇEKLEŞTİ

Koronavirüsten VAKA SAYISI 191'E YÜKSELDİ 2 ÖLÜM GERÇEKLEŞTİ
  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik" açıklamasını yaptı. Bakan Koca, bugün 93 yeni vakamızın olduğunu ve toplam hasta sayısının 191'e ulaştığını açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var." ifadesini kullandı.   Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hasta sayısının 191'e ulaştığını bildirdi. Bakan Koca, şunları kaydetti:   "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191'e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim."
Koronavirüsten VAKA SAYISI 191'E YÜKSELDİ 2 ÖLÜM GERÇEKLEŞTİ

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik" açıklamasını yaptı. Bakan Koca, bugün 93 yeni vakamızın olduğunu ve toplam hasta sayısının 191'e ulaştığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var." ifadesini kullandı.

 

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) hasta sayısının 191'e ulaştığını bildirdi. Bakan Koca, şunları kaydetti:

 

"61 yaşında erkek bir hastamızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün sonuçlanan testler, tedbirlerin çok zorunlu olduğunu gösteriyor. Tanı konulup tedavilerine başlanan 93 yeni vakamız var. Hasta sayımız 191'e ulaştı. Riskin önünü birlikte keselim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.