Korona kurbanı öğretmenler unutulmadı

GÜNDEM 17.09.2021 - 22:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2362+ kez okundu.
 

Korona kurbanı öğretmenler unutulmadı

Korona kurbanı öğretmenler unutulmadı
 Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi vefat eden öğretmenlerini unutmadı. Geçtiğimiz yıl görev başında Korona hastalığı nedeniyle vefat eden öğretmenler Mehmet Gürfidan ve Ramazan Demirekin başta olmak üzere okul çalışanlarından ebediyete intikal eden eğitim çalışanlarının ruhu için Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tüm personel ve öğrenciler misafirlere helva-kabüne ve ayran ikramı yapıldı. Okul personeli tarafından indirilen hatim duasının yapılmasıyla başlayan programa katılan lsparta İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Tamer Büyükküpçü, “Ülkemizin ve insanlığın geleceği için gece gündüz çalışıp rahmetli olan öğretmenlerimizi unutmadığımızı ifade edip, hayırla yad etmek istedik. Hepimiz ölümlü insanlarız,  aynı sonla karşılaşacağız. Rabbimden vefat etmiş öğretmenlerimize rahmetler diliyorum. Programda emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Vefat eden öğretmenlerimize Allah rahmet eylesin, emekli olan ve görevde olanlara sağlık, sıhhat afiyet versin” dedi.  
Korona kurbanı öğretmenler unutulmadı

 Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi vefat eden öğretmenlerini unutmadı.

Geçtiğimiz yıl görev başında Korona hastalığı nedeniyle vefat eden öğretmenler Mehmet Gürfidan ve Ramazan Demirekin başta olmak üzere okul çalışanlarından ebediyete intikal eden eğitim çalışanlarının ruhu için Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tüm personel ve öğrenciler misafirlere helva-kabüne ve ayran ikramı yapıldı. Okul personeli tarafından indirilen hatim duasının yapılmasıyla başlayan programa katılan lsparta İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ramazan Tamer Büyükküpçü, “Ülkemizin ve insanlığın geleceği için gece gündüz çalışıp rahmetli olan öğretmenlerimizi unutmadığımızı ifade edip, hayırla yad etmek istedik. Hepimiz ölümlü insanlarız,  aynı sonla karşılaşacağız. Rabbimden vefat etmiş öğretmenlerimize rahmetler diliyorum. Programda emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Vefat eden öğretmenlerimize Allah rahmet eylesin, emekli olan ve görevde olanlara sağlık, sıhhat afiyet versin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.