Koray Aydın Isparta’da

GÜNDEM 09.11.2019 - 15:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2290+ kez okundu.
 

Koray Aydın Isparta’da

Koray Aydın Isparta’da
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ziyaret programı kapsamında Isparta İyi Parti il teşkilatını ziyaret etti.   AYDIN, KALABALIK BİR PARTİLİ TOPLULUĞU TARAFINDAN KARŞILANDI İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın çeşitli ziyaretler ve partililerle buluşma programı kapsamında bugün Isparta’ya geldi. Saat 14.30’da 113. Cadde üzerinde bulunan İyi Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aydın’ı İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve yönetimi, Partinin Milletvekili Aylin Cesur,  Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. İl Başkanlığı binası girişinde kendisine çiçek takdim elden Aydın, daha sonra Parti binasına geçerek burada kısa bir konuşma yaptı. AYDIN; “ÜYE SAYIMIZI HIZLA ARTIRIYORUZ, TEŞKİLATLANMAMIZI HIZLA TAMAMLIYORUZ” Aydın, partinin toplantı salonunda gerçekleştiği konuşmasında,  partisinin hızla büyüyen ve gelişen bir konumda olduğunu belirterek; “Bu havayı ve atmosferi şuan Isparta’da da görüyorum. Öncelikle bu güzel havayı bizlere soluttuğunuz, bu güzelliği yaşattığınız için Isparta teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde tüm teşkilatlarımızla birlikte daha önce yapılmış olan hizmetin daha ileriye gidebilmesi için bir emek harcandı. Emek harcayan tüm arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle ülke genelinde üye sayımızı her geçen gün artırarak tüm ilçe ve beldelerde de teşkilatlanacağız ve bu teşkilatlanma çalışmasını da kısa zamanda tamamlayacağız. Bugün Isparta’da olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi. ESNAFLARI ZİYARET ETTİ İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partide partililerle yaptığı görüşme ve istişare toplantısının ardından sahaya indi ve Isparta çarşı merkezinde esnaflarla görüştü. Aydın, bu akşam Barida Hotels’de teşkilatla çalışma toplantısında bir araya gelecek.  
Koray Aydın Isparta’da
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Ziyaret programı kapsamında Isparta İyi Parti il teşkilatını ziyaret etti.
 
AYDIN, KALABALIK BİR PARTİLİ
TOPLULUĞU TARAFINDAN KARŞILANDI
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın çeşitli ziyaretler ve partililerle buluşma programı kapsamında bugün Isparta’ya geldi. Saat 14.30’da 113. Cadde üzerinde bulunan İyi Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatını ziyaret eden Aydın’ı İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam ve yönetimi, Partinin Milletvekili Aylin Cesur,  Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grubu karşıladı. İl Başkanlığı binası girişinde kendisine çiçek takdim elden Aydın, daha sonra Parti binasına geçerek burada kısa bir konuşma yaptı.
AYDIN; “ÜYE SAYIMIZI HIZLA ARTIRIYORUZ,
TEŞKİLATLANMAMIZI HIZLA TAMAMLIYORUZ”
Aydın, partinin toplantı salonunda gerçekleştiği konuşmasında,  partisinin hızla büyüyen ve gelişen bir konumda olduğunu belirterek; “Bu havayı ve atmosferi şuan Isparta’da da görüyorum. Öncelikle bu güzel havayı bizlere soluttuğunuz, bu güzelliği yaşattığınız için Isparta teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde tüm teşkilatlarımızla birlikte daha önce yapılmış olan hizmetin daha ileriye gidebilmesi için bir emek harcandı. Emek harcayan tüm arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum.
Allah’ın izniyle ülke genelinde üye sayımızı her geçen gün artırarak tüm ilçe ve beldelerde de teşkilatlanacağız ve bu teşkilatlanma çalışmasını da kısa zamanda tamamlayacağız. Bugün Isparta’da olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partide partililerle yaptığı görüşme ve istişare toplantısının ardından sahaya indi ve Isparta çarşı merkezinde esnaflarla görüştü. Aydın, bu akşam Barida Hotels’de teşkilatla çalışma toplantısında bir araya gelecek.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.