“Kongreler partilerin düğün günleridir”

GÜNDEM 03.01.2020 - 11:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2338+ kez okundu.
 

“Kongreler partilerin düğün günleridir”

“Kongreler partilerin düğün günleridir”
Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz; “Kongreler partilerin düğün günleridir”   Ak Parti’de kongre heyecanı başlıyor. Kongre süreci ile ilgili Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti kongrelerinin 22 Şubat’ta ilçe kongreleriyle başlayacağını belirten Milletvekili Gökgöz, “Kongreler partilerin düğün günleridir” dedi.   Kongre süreci ile ilgili Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti kongrelerinin 22 Şubat’ta ilçe kongreleriyle başlayacağını belirten Milletvekili Gökgöz, “Kongreler partilerin düğün günleridir” dedi. Gökgöz, “Genel merkezimizin bize vermiş olduğu tarih 22 Şubatta ilçe kongrelerinin başlayacağı tarih artık bu seçim takvimine göre illerimize sorulacak il teşkilatlarımızın vereceği tarihlere göre de ilçelerimizde kongrelerimiz şekillenecek kongreler biliyorsunuz ki partilerin düğün günleridir, ilçelerin düğün günleridir inşallah 22 Şubattan itibaren ilçe kongrelerimizle beraber il kongresini de tamamlayıp büyük kongre sürecine bu şekilde girmiş olacağız. İnşallah bu süreç ülkemize, şehrimize, partimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum.” dedi     Milletvekili Gökgöz, “Siyasi partilerin görevi vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmesidir” dedi. Gökgöz, “Isparta’yla ilgili bir değişimin olup olmayacağını Cumhurbaşkanımız karar verir, genel merkezimiz karar verir, teşkilat başkanlarımız karar verir, dolayısıyla buradaki sürecin karar verici mercileri bunlar Isparta’da bir değişim olur mu olmaz mı bunu kestirmek ve söylemek mümkün değil şuanda il başkanımız görevinin başında görevini hakkıyla yerine getiriyor. Değişik dönüşüm noktasında da bizlerde görevimizi bıraktık bizde sadece bayrak yarışı vardır biz bayrağı alır diğer arkadaşımıza teslim ederiz, burada yadırganacak bir durum yok sıkıntıda yok bu süreçte değişen il başkanı arkadaşlarımız var bunları da biliyoruz bu süreç içerisinde işi hem sağlıklı götürebilmek hemde vatandaşımızın istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmek siyasi partilerin asli vazifesidir diye düşünüyorum.
“Kongreler partilerin düğün günleridir”

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz;

“Kongreler partilerin düğün günleridir”

 

Ak Parti’de kongre heyecanı başlıyor. Kongre süreci ile ilgili Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti kongrelerinin 22 Şubat’ta ilçe kongreleriyle başlayacağını belirten Milletvekili Gökgöz, “Kongreler partilerin düğün günleridir” dedi.

 

Kongre süreci ile ilgili Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti kongrelerinin 22 Şubat’ta ilçe kongreleriyle başlayacağını belirten Milletvekili Gökgöz, “Kongreler partilerin düğün günleridir” dedi. Gökgöz, “Genel merkezimizin bize vermiş olduğu tarih 22 Şubatta ilçe kongrelerinin başlayacağı tarih artık bu seçim takvimine göre illerimize sorulacak il teşkilatlarımızın vereceği tarihlere göre de ilçelerimizde kongrelerimiz şekillenecek kongreler biliyorsunuz ki partilerin düğün günleridir, ilçelerin düğün günleridir inşallah 22 Şubattan itibaren ilçe kongrelerimizle beraber il kongresini de tamamlayıp büyük kongre sürecine bu şekilde girmiş olacağız. İnşallah bu süreç ülkemize, şehrimize, partimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum.” dedi    

Milletvekili Gökgöz, “Siyasi partilerin görevi vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmesidir” dedi. Gökgöz, “Isparta’yla ilgili bir değişimin olup olmayacağını Cumhurbaşkanımız karar verir, genel merkezimiz karar verir, teşkilat başkanlarımız karar verir, dolayısıyla buradaki sürecin karar verici mercileri bunlar Isparta’da bir değişim olur mu olmaz mı bunu kestirmek ve söylemek mümkün değil şuanda il başkanımız görevinin başında görevini hakkıyla yerine getiriyor. Değişik dönüşüm noktasında da bizlerde görevimizi bıraktık bizde sadece bayrak yarışı vardır biz bayrağı alır diğer arkadaşımıza teslim ederiz, burada yadırganacak bir durum yok sıkıntıda yok bu süreçte değişen il başkanı arkadaşlarımız var bunları da biliyoruz bu süreç içerisinde işi hem sağlıklı götürebilmek hemde vatandaşımızın istek ve talepleri doğrultusunda hareket etmek siyasi partilerin asli vazifesidir diye düşünüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.