KOM Şubeden marketlere yönelik dört dörtlük operasyon

GÜNDEM 18.11.2019 - 13:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1460+ kez okundu.
 

KOM Şubeden marketlere yönelik dört dörtlük operasyon

KOM Şubeden marketlere yönelik dört dörtlük operasyon
Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Devletimizin uğrayacağı vergi kaybını engellemek, haksız rekabetin önüne geçmek ve kaçakçılığın toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin azaltılması amacı ile çalışmalar başlatıldı. 04-08 Kasım 2019 tarihleri arasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde bazı marketlerde kaçak gıda ürünlerinin bulunduğu ve satışı yapıldığı yönündeki ihbarlar doğrultusunda, harekete geçen polis; Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bahse konu tarihler arasında 4 adet operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlarda 4 işyerinde gerçekleştirilen aramalarda, toplam 4 şüpheli hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlem yapıldı. - Gümrük kaçağı olduğu tespit edilen yabancı menşeli çay, şeker, makarna, pirinç ve çok miktarda katı gıda maddeleri ele geçirildi.
KOM Şubeden marketlere yönelik dört dörtlük operasyon

Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Devletimizin uğrayacağı vergi kaybını engellemek, haksız rekabetin önüne geçmek ve kaçakçılığın toplum nezdinde ulaşılabilirliğinin azaltılması amacı ile çalışmalar başlatıldı.

04-08 Kasım 2019 tarihleri arasında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde bazı marketlerde kaçak gıda ürünlerinin bulunduğu ve satışı yapıldığı yönündeki ihbarlar doğrultusunda, harekete geçen polis; Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bahse konu tarihler arasında 4 adet operasyon gerçekleştirdi.

Bu operasyonlarda 4 işyerinde gerçekleştirilen aramalarda, toplam 4 şüpheli hakkında 5607 SKM suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

- Gümrük kaçağı olduğu tespit edilen yabancı menşeli çay, şeker, makarna, pirinç ve çok miktarda katı gıda maddeleri ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.