Kökünü kaynayıp için!

SAĞLIK 12.11.2015 - 16:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2194+ kez okundu.
 

Kökünü kaynayıp için!

Meyan kökünden, mide kanserlerinde ümit verici sonuçlar elde ediliyor. Ancak her bitki gibi uzun süre kullanılmaması şart! Meyan kökü, mideyle ilgili sağlık problemlerinde son derece etkilidir. İçerdiği glisirutenik asid (GLA), deglisirine meyan kökü (DGL) ve karbenoksolen sodyum (CS) maddeleri, bilinen en etkili anti-ülser ilaçlarındandır. Elma suyu ile birlikte tüketilen meyan kökü , mide kanserlerinde ümit verici sonuçlar elde ediliyor. Meyan kökü ayrıca cilt problemlerine de iyi gelir. Meyan kökü tüketimi ciltte oluşan aknelerin tedavisinde etkilidir. Ses kısıklığına iyi gelir, balgam sökülmesi, öksürük gibi rahatsızlıklara da iyi geldiği görülmektedir. Meyan kökü; bronşite, prostata ve mide ülserine iyi geliyor. Özellikle bronşitte etkili olduğu düşünülen saponinler; bakterilerin ve virüslerin vücuda verdiği zararı önlüyor. Kabızlığa karşıda iyi gelen meyan kökü kramp çözücü olarak da kullanılabilir. Meyan kökü; insülinle sinerjik bir etki de yaratabiliyor, hormon tedavisinin aktivitesini değiştirebiliyor. Meyan kökü, ateş düşürücü özelliğinin yanı sıra, karaciğerin toksin maddeleri süzmesinde de yardımcıdır. İştah açıcıdır, hazmı kolaylaştırır, karın ağrılarını geçirir, boğaz ağrılarına iyi gelir, göğsü yumuşatır, balgam söktürür, ateş düşürür. Rahatlatıcı ve yatıştırıcıdır, bedeni güçlendirir, bronşit, öksürük ve peklikte çok fayda verir, idrar söktürücüdür, ses kısıklığına iyi gelir, egzamaya iyi gelir.

Meyan kökünden, mide kanserlerinde ümit verici sonuçlar elde ediliyor. Ancak her bitki gibi uzun süre kullanılmaması şart!

Meyan kökü, mideyle ilgili sağlık problemlerinde son derece etkilidir. İçerdiği glisirutenik asid (GLA), deglisirine meyan kökü (DGL) ve karbenoksolen sodyum (CS) maddeleri, bilinen en etkili anti-ülser ilaçlarındandır.

Elma suyu ile birlikte tüketilen meyan kökü , mide kanserlerinde ümit verici sonuçlar elde ediliyor.

Meyan kökü ayrıca cilt problemlerine de iyi gelir. Meyan kökü tüketimi ciltte oluşan aknelerin tedavisinde etkilidir.

Ses kısıklığına iyi gelir, balgam sökülmesi, öksürük gibi rahatsızlıklara da iyi geldiği görülmektedir.

Meyan kökü; bronşite, prostata ve mide ülserine iyi geliyor. Özellikle bronşitte etkili olduğu düşünülen saponinler; bakterilerin ve virüslerin vücuda verdiği zararı önlüyor.

Kabızlığa karşıda iyi gelen meyan kökü kramp çözücü olarak da kullanılabilir.

Meyan kökü; insülinle sinerjik bir etki de yaratabiliyor, hormon tedavisinin aktivitesini değiştirebiliyor.

Meyan kökü, ateş düşürücü özelliğinin yanı sıra, karaciğerin toksin maddeleri süzmesinde de yardımcıdır.

İştah açıcıdır, hazmı kolaylaştırır, karın ağrılarını geçirir, boğaz ağrılarına iyi gelir, göğsü yumuşatır, balgam söktürür, ateş düşürür.

Rahatlatıcı ve yatıştırıcıdır, bedeni güçlendirir, bronşit, öksürük ve peklikte çok fayda verir, idrar söktürücüdür, ses kısıklığına iyi gelir, egzamaya iyi gelir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.