KÖFTECİ RAMİZ FARKIYLA SERPME KAHVALTI

SAĞLIK 19.12.2015 - 07:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2339+ kez okundu.
 

KÖFTECİ RAMİZ FARKIYLA SERPME KAHVALTI

Güne Muhteşem Bir Kahvaltı İle Başlayabilirsiniz! Nerede Mi? Centrum Garden Avm'de Köfteci Ramiz'den Sınırsız Çay Eşliğinde 25 çeşit serpme Kahvaltı Fırsatı  Centrum Garden AVM'de faaliyet gösteren Ramiz Köfte İşletme sahibi Ispartalı işadamı Ali Sapan; sizleri günün en önemli öğününde ağırlıyor. Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı iç açıcı dekorasyonu, kaliteli ellerden çıkan zengin menüsü, güler yüzlü ekibi, gözünüze ve damağınıza hitap eden tatları ile kahvaltı keyfine davetlisiniz... Yılların vazgeçilmez mekanlarından olan Köfteci Ramiz kalitesi ile güne güzel başlamanın keyfini  dopdolu bir kahvaltı fırsatı ile yaşayabilirsiniz. Enfes sahanda tereyağlı yumurtasından peynir çeşitlerine, manda kaymağından çiçek balına bir kahvaltıda yemeniz gereken ve aklınıza gelebilecek tüm lezzetler bu menüde.

Güne Muhteşem Bir Kahvaltı İle Başlayabilirsiniz! Nerede Mi? Centrum Garden Avm'de Köfteci Ramiz'den Sınırsız Çay Eşliğinde 25 çeşit serpme Kahvaltı Fırsatı 

Centrum Garden AVM'de faaliyet gösteren Ramiz Köfte İşletme sahibi Ispartalı işadamı Ali Sapan; sizleri günün en önemli öğününde ağırlıyor. Modern ve klasik çizgilerin harmanlandığı iç açıcı dekorasyonu, kaliteli ellerden çıkan zengin menüsü, güler yüzlü ekibi, gözünüze ve damağınıza hitap eden tatları ile kahvaltı keyfine davetlisiniz...

Yılların vazgeçilmez mekanlarından olan Köfteci Ramiz kalitesi ile güne güzel başlamanın keyfini  dopdolu bir kahvaltı fırsatı ile yaşayabilirsiniz.


Enfes sahanda tereyağlı yumurtasından peynir çeşitlerine, manda kaymağından çiçek balına bir kahvaltıda yemeniz gereken ve aklınıza gelebilecek tüm lezzetler bu menüde.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.