KİTAPLAR DEVLETTEN, KALEM-SİLGİ MUHTARDAN

GÜNDEM 12.09.2019 - 12:14, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1761+ kez okundu.
 

KİTAPLAR DEVLETTEN, KALEM-SİLGİ MUHTARDAN

KİTAPLAR DEVLETTEN, KALEM-SİLGİ MUHTARDAN
Yedişehitler Mahallesinde okula giden çocuklar ayrı bir sürpriz ve mutluluk yaşadılar. Yedişehitler Muhtarı Adem Şamlı, okula giden çocuklara içinde 2 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kalem kutusu hediye etti. Kalem kutusunu almaya muhtarlığa gelen çocukların mutluluğu görmeye değerdi. Çocuklar; “Kitaplar Tayyip amcadan, kalem-silgi muhtar amcadan okumak bizden” diyerek mutluluklarını ifade ettiler. 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Yedişehitler Muhtarı Adem Şamlı, çocukların heyecanına, mutluluklarına ortak olmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi; “Muhtarlık olarak geleceğimizin teminatı yavrularımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda çam sakızı çoban armağanı misali içinde iki adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kalem kutusu hediye ettik. Amacımız çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak. Bu projede bizlere sponsor olan, destek olan Yılmazlar AVM Bahtiyar Yılmaz, Glasswin Cam Balkon İbrahim Yücel ve Oruç Yapı Ali Rıza Oruç’a mahalle halkım ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.      
KİTAPLAR DEVLETTEN, KALEM-SİLGİ MUHTARDAN

Yedişehitler Mahallesinde okula giden çocuklar ayrı bir sürpriz ve mutluluk yaşadılar.

Yedişehitler Muhtarı Adem Şamlı, okula giden çocuklara içinde 2 adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kalem kutusu hediye etti. Kalem kutusunu almaya muhtarlığa gelen çocukların mutluluğu görmeye değerdi.

Çocuklar; “Kitaplar Tayyip amcadan, kalem-silgi muhtar amcadan okumak bizden” diyerek mutluluklarını ifade ettiler.

2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni eden Yedişehitler Muhtarı Adem Şamlı, çocukların heyecanına, mutluluklarına ortak olmak istediklerini ifade ederek şunları söyledi; “Muhtarlık olarak geleceğimizin teminatı yavrularımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda çam sakızı çoban armağanı misali içinde iki adet kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş bulunan kalem kutusu hediye ettik. Amacımız çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak.

Bu projede bizlere sponsor olan, destek olan Yılmazlar AVM Bahtiyar Yılmaz, Glasswin Cam Balkon İbrahim Yücel ve Oruç Yapı Ali Rıza Oruç’a mahalle halkım ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.