Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatırılacak?

GÜNDEM 03.05.2021 - 22:16, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2464+ kez okundu.
 

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatırılacak?

Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatırılacak?
İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, 3 ay uzatılan kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak isteyen işverenlerin 3 MAYIS tarihine kadar işçi listelerini kendilerine göndermeleri halinde Bayram öncesi Nisan ayı ödemelerini yapabileceklerini söyledi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm sektörler için Kısa Çalışma Ödeneği’nin üç ay daha uzatılmasının ardından İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, bundan faydalanmak isteyenlerin en kısa sürede müdürlüğe başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı. MÜDÜR HÖKE; “KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNDEN 3 AY DAHA FAYDALANMA İMKANI GETİRİLDİ” Geçtiğimiz Mart ayı sonuna kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı getirildiğini ifade eden İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kovid-19 salgınının etkilerini azaltmak için kısıtlama tedbirleri uyguladığımız şu günlerde, işverenlere bekledikleri haber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. 31 Mart 2021 tarihine kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı verilmiştir. “3 MAYIS TARİHİNE KADAR LİSTELERİ GÖNDERİN” İşverenlerimizin kısa çalışma ödeneğinden tekrar faydalanabilmeleri için en kısa sürede İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hizmet Merkezlerimizle irtibata geçmeye davet ediyoruz. Öyle ki, 3 ay uzatılan kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak isteyen işverenlerin 3 MAYIS tarihine kadar işçi listelerini kendilerine göndermeleri halinde Bayram öncesi Nisan ayı ödemelerini yapabiliriz” dedi. İŞTE LİSTELERİN GÖNDERİLECEĞİ ADRES İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, söz konusu listelerin mailto:kisacalisma.isparta@iskur.gov.tr adresine gönderilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Kısa çalışma ödeneği ne zaman yatırılacak?

İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, 3 ay uzatılan kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak isteyen işverenlerin 3 MAYIS tarihine kadar işçi listelerini kendilerine göndermeleri halinde Bayram öncesi Nisan ayı ödemelerini yapabileceklerini söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm sektörler için Kısa Çalışma Ödeneği’nin üç ay daha uzatılmasının ardından İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, bundan faydalanmak isteyenlerin en kısa sürede müdürlüğe başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı.

MÜDÜR HÖKE; “KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİNDEN

3 AY DAHA FAYDALANMA İMKANI GETİRİLDİ”

Geçtiğimiz Mart ayı sonuna kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı getirildiğini ifade eden İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kovid-19 salgınının etkilerini azaltmak için kısıtlama tedbirleri uyguladığımız şu günlerde, işverenlere bekledikleri haber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. 31 Mart 2021 tarihine kadar herhangi bir dönem kısa çalışma ödeneğinden faydalanmış işyerleri ve yine aynı dönemlerde faydalanan çalışanlara kısa çalışma ödeneğinden 3 ay daha faydalanma imkanı verilmiştir.

“3 MAYIS TARİHİNE KADAR

LİSTELERİ GÖNDERİN”

İşverenlerimizin kısa çalışma ödeneğinden tekrar faydalanabilmeleri için en kısa sürede İŞKUR İl Müdürlüğü ve Hizmet Merkezlerimizle irtibata geçmeye davet ediyoruz. Öyle ki, 3 ay uzatılan kısa çalışma ödeneğinden faydalanmak isteyen işverenlerin 3 MAYIS tarihine kadar işçi listelerini kendilerine göndermeleri halinde Bayram öncesi Nisan ayı ödemelerini yapabiliriz” dedi.

İŞTE LİSTELERİN GÖNDERİLECEĞİ ADRES

İŞKUR Isparta İl Müdürü Mustafa Höke, söz konusu listelerin mailto:kisacalisma.isparta@iskur.gov.tr adresine gönderilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.