KEŞKE MHP DE ARAMIZDA OLSAYDI

SİYASET 15.06.2015 - 17:41, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2216+ kez okundu.
 

KEŞKE MHP DE ARAMIZDA OLSAYDI

KEŞKE MHP DE ARAMIZDA OLSAYDI AK Parti Milletvekili Recep Özel ile CHP Milletvekili İrfan Bakır mazbatalarını birlikte aldılar. Yeni Adliye Sarayına gelen milletvekillerinden önce AK Parti Milletvekili Recep Özel’e ardından CHP Milletvekili İrfan Bakır’a mazbataları takdim edildi. Mazbata törenine katılamayan Süreyya Sadi Bilgiç’in yerine mazbatasını AK Parti İl Başkanı Osman Zabun aldı. Milletvekili Özel mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında MHP’nin katılmadığı mazbata törenine işaret ederek “Onların da bu törende olmasını isterdik. Ancak onlar alıp gitmişler. Isparta’da birlikteliği göstermek için güzel bir fırsattı. Ancak bu fırsat kaçırılmış oldu” dedi.  
KEŞKE MHP DE ARAMIZDA OLSAYDI

AK Parti Milletvekili Recep Özel ile CHP Milletvekili İrfan Bakır mazbatalarını birlikte aldılar. Yeni Adliye Sarayına gelen milletvekillerinden önce AK Parti Milletvekili Recep Özel’e ardından CHP Milletvekili İrfan Bakır’a mazbataları takdim edildi. Mazbata törenine katılamayan Süreyya Sadi Bilgiç’in yerine mazbatasını AK Parti İl Başkanı Osman Zabun aldı.

Milletvekili Özel mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmasında MHP’nin katılmadığı mazbata törenine işaret ederek “Onların da bu törende olmasını isterdik. Ancak onlar alıp gitmişler. Isparta’da birlikteliği göstermek için güzel bir fırsattı. Ancak bu fırsat kaçırılmış oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.