Kendini Maliyeci Olarak Tanıtarak Dolandırdı

ASAYİŞ 22.01.2016 - 18:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2873+ kez okundu.
 

Kendini Maliyeci Olarak Tanıtarak Dolandırdı

Kendini maliyeci olarak tanıtıp insanları dolandırmaya kalkışan kişi her yerde aranıyor.
Davraz Mahallesinde ikametleri dolaşarak kendisini Maliye’de görevli memur olarak tanıtan ve görüştüğü R.S. isimli şahıstan “Çöp Vergisi” adı altında 250 TL elden para aldığı anlaşılan şahsın kimlik tespiti ve yakalanması amacıyla çalışmalara başlanılmıştır. Yapılan araştırmalar ve müştekiye gösterilen şüpheli şahıslara ait fotoğraflardan yapılan teşhiste daha önceden de Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından tanınan ve çok sayıda benzer suçlardan kaydı bulunan Ş.E. isimli şahıs olduğu tespit edildi. İnsanları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen Ş.E.’nin yakalanması için gerekli çalışmalar başlatıldı.
Kendini maliyeci olarak tanıtıp insanları dolandırmaya kalkışan kişi her yerde aranıyor.

Davraz Mahallesinde ikametleri dolaşarak kendisini Maliye’de görevli memur olarak tanıtan ve görüştüğü R.S. isimli şahıstan “Çöp Vergisi” adı altında 250 TL elden para aldığı anlaşılan şahsın kimlik tespiti ve yakalanması amacıyla çalışmalara başlanılmıştır.

Yapılan araştırmalar ve müştekiye gösterilen şüpheli şahıslara ait fotoğraflardan yapılan teşhiste daha önceden de Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından tanınan ve çok sayıda benzer suçlardan kaydı bulunan Ş.E. isimli şahıs olduğu tespit edildi.

İnsanları dolandırmaya çalıştığı iddia edilen Ş.E.’nin yakalanması için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.