Keçiborlulara müjde

İLÇELER 27.02.2015 - 10:38, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2859+ kez okundu.
 

Keçiborlulara müjde

2. Etap Toki konutlarının arsa tapu teslimi yapıldı
Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde sona gelindi. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verileceklerini açıkladı.   Keçiborlu ilçesini ikinci Toplu Konut projesine kavuşuyor. Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi.Belediye, inşaatın yükseleceği alanı TOKİ'ye devretti. İlçe halkının merakla beklediği bu gelişmeyi Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gülkent ile paylaştı. Parlak, “TOKİ’de yer teslimini gerçekleştirdik. Tapumuzu devrettik, 104 bin 500 lira karşılığında. 3+1 109 tane ayrıca 3 tane kapıcı dairesi, 3+1’de 28 tane daire toplam 137 daire Keçiborlumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi. YOL HARİTASI ANKARA'DA BELİRLENECEK   Keçiborlu Belediyesi, kentsel dönüşümün startını vermeye hazırlanıyor... Belediye Başkanı Parlak, önümüzdeki hafta Ankara'da yapılacak toplantı sonucu kentsel dönüşüm yol haritasını belirleyeceklerini açıkladı. Parlak, “Kentsel dönüşümle ilgili gerekli çalışmalarımızla ilgili gelecek hafta bir toplantımız var. Onunla ilgili de gelişmeler netleşince halkımızla paylaşacağız. Gelecek hafta Ankara görüşmemizde kentsel dönüşüm bölge müdürlüğü ile olacak görüşmemiz sonrası Keçiborlu’daki yol haritasını belirlemiş olacağız. Biliyorsunuz imarla ilgi veri hazırlama çalışmamıza başladık. Keçiborlu Allah izin verirse bu 5 yıl sonunda, yaşanabilir, güzel bir şehir planlı bir şehir olacak” dedi.
2. Etap Toki konutlarının arsa tapu teslimi yapıldı

Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde sona gelindi. Müjdeli gelişmeyi ilçe halkıyla paylaşan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, kentsel dönüşüm startını da verileceklerini açıkladı.

 

Keçiborlu ilçesini ikinci Toplu Konut projesine kavuşuyor. Keçiborlu Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 137 daireli 2. Etap TOKİ konutları projesinde son aşamaya gelindi.Belediye, inşaatın yükseleceği alanı TOKİ'ye devretti. İlçe halkının merakla beklediği bu gelişmeyi Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gülkent ile paylaştı. Parlak, “TOKİ’de yer teslimini gerçekleştirdik. Tapumuzu devrettik, 104 bin 500 lira karşılığında. 3+1 109 tane ayrıca 3 tane kapıcı dairesi, 3+1’de 28 tane daire toplam 137 daire Keçiborlumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YOL HARİTASI ANKARA'DA BELİRLENECEK

 

Keçiborlu Belediyesi, kentsel dönüşümün startını vermeye hazırlanıyor... Belediye Başkanı Parlak, önümüzdeki hafta Ankara'da yapılacak toplantı sonucu kentsel dönüşüm yol haritasını belirleyeceklerini açıkladı. Parlak, “Kentsel dönüşümle ilgili gerekli çalışmalarımızla ilgili gelecek hafta bir toplantımız var. Onunla ilgili de gelişmeler netleşince halkımızla paylaşacağız. Gelecek hafta Ankara görüşmemizde kentsel dönüşüm bölge müdürlüğü ile olacak görüşmemiz sonrası Keçiborlu’daki yol haritasını belirlemiş olacağız. Biliyorsunuz imarla ilgi veri hazırlama çalışmamıza başladık. Keçiborlu Allah izin verirse bu 5 yıl sonunda, yaşanabilir, güzel bir şehir planlı bir şehir olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.