Kayı Köyü Muhtarlığı engelli bireyler için yemek düzenledi

GÜNDEM 08.12.2019 - 16:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1711+ kez okundu.
 

Kayı Köyü Muhtarlığı engelli bireyler için yemek düzenledi

Kayı Köyü Muhtarlığı engelli bireyler için yemek düzenledi
Isparta Belediyesinin Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlendiği ‘Aramızda Engel Yok’ programı öncesinde Kayı Köyünde engellilere yemek verildi. Kayı Köyü Muhtarlığı tarafından verilen yemeğe katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, engellilerle yemekte bir araya geldi. Programın sonunda Kayı Köyü Muhtarı Faruk Keleş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e engellilere gösterdiği ilgi alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Başdeğirmen de, “Engellilere yönelik duyarlılığınız önemli bir konuydu. Engelli dostlarımız aslında arada engel olsun istemiyorlar. Sadece 3 Aralık’ta, 6 Aralık’ta değil yılın 365 günü bu dostluğu, samimiyeti bu yakınlığı göstermemizi bekliyorlar. Sizin de yapmış olduğunuz bu nazik davranış örnek bir davranış. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Bizden gördükleri güler yüz, yakın ilgi alaka onları son derece mutlu etti. Kayı Köylü vatandaşlarımızın yapmış oldukları bu incelik onları mutlu, bizleri de memnun etti. Çok teşekkür ediyoruz” dedi. Kayı Köyü Muhtarı Faruk Keleş te, köy olarak her yıl bu yemek organizasyonunu devam ettireceklerini söyledi.  
Kayı Köyü Muhtarlığı engelli bireyler için yemek düzenledi

Isparta Belediyesinin Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlendiği ‘Aramızda Engel Yok’ programı öncesinde Kayı Köyünde engellilere yemek verildi. Kayı Köyü Muhtarlığı tarafından verilen yemeğe katılan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, engellilerle yemekte bir araya geldi.

Programın sonunda Kayı Köyü Muhtarı Faruk Keleş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e engellilere gösterdiği ilgi alaka ve yardımlarından dolayı teşekkür plaketi sundu. Başdeğirmen de, “Engellilere yönelik duyarlılığınız önemli bir konuydu. Engelli dostlarımız aslında arada engel olsun istemiyorlar. Sadece 3 Aralık’ta, 6 Aralık’ta değil yılın 365 günü bu dostluğu, samimiyeti bu yakınlığı göstermemizi bekliyorlar. Sizin de yapmış olduğunuz bu nazik davranış örnek bir davranış. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Bizden gördükleri güler yüz, yakın ilgi alaka onları son derece mutlu etti. Kayı Köylü vatandaşlarımızın yapmış oldukları bu incelik onları mutlu, bizleri de memnun etti. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayı Köyü Muhtarı Faruk Keleş te, köy olarak her yıl bu yemek organizasyonunu devam ettireceklerini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.