KAYGIYI BİTİRMEK DEĞİL KAYGIYI YÖNETMEK ÖNEMLİ

GÜNDEM 23.10.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2449+ kez okundu.
 

KAYGIYI BİTİRMEK DEĞİL KAYGIYI YÖNETMEK ÖNEMLİ

KAYGIYI BİTİRMEK DEĞİL KAYGIYI YÖNETMEK ÖNEMLİ
Isparta’da Psikohayat Akademi ortaklarından biri olan Psikolojik Danışman Hıdır Can içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde bireylerin yaşadıkları kaygının günlük hayatı işlevsel şekilde devam ettirmeyi olumsuz etkilediğini söylüyor. Kontrol edilemeyen olayların zihinde yarattığı “her an bir şey olacakmış” hissi yaşamamızda kendimizi tehlikeye açık hale gelmemize neden oluyor. Kaygıya dair en çok yapılan eylemlerin başında kaygıyı paylaşmak ve diğer bireylerin yaşadıkları durumlardan örnek alarak kendi problemimize yaklaşma durumudur. Bu yaklaşım aslında başlarda kişiyi rahatlatsa da daha sonraki dönemlerde olumsuz düşünceleri arttırmaktadır. Bilinmelidir ki tüm duygular gibi kaygının da görülme şekli ve seyri değişmektedir. Tüm bu durumların ışığında kaygıyı kontrol etmekte zorlanıyor ve günlük veriminizin bozulduğunu ve hayat kalitenizin azaldığın düşünüyorsanız bir uzmandan destek almanız gerekebilir. Isparta’nın başarılı Psikolojik danışmanlarından Hıdır Can, en iyi kalitede verim sağlamanız için profesyonel şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Her insanın hayatında var olan olumsuzluklardan ve kaygılardan kurtulması daha iyi nesiller yetişmesinde önemli paya sahiptir bundan dolayı Isparta merkezde çalışmalarını sürdüren Hıdır Can, sizlerle sohbet etmenin heyecanını yaşamaktadır. Daha detaylı bilgi için: Telefon: 0507 480 83 86 Instagram& Facebook: @psikolojisparta https://psikolojisparta.com/ (https://psikolojisparta.com/) Adres: Çelebiler, Şht. Fethi Bey Cd. no:15/6, 32100 Merkez/Isparta  
KAYGIYI BİTİRMEK DEĞİL KAYGIYI YÖNETMEK ÖNEMLİ

Isparta’da Psikohayat Akademi ortaklarından biri olan Psikolojik Danışman Hıdır Can içinde bulunduğumuz Pandemi sürecinde bireylerin yaşadıkları kaygının günlük hayatı işlevsel şekilde devam ettirmeyi olumsuz etkilediğini söylüyor.

Kontrol edilemeyen olayların zihinde yarattığı “her an bir şey olacakmış” hissi yaşamamızda kendimizi tehlikeye açık hale gelmemize neden oluyor.

Kaygıya dair en çok yapılan eylemlerin başında kaygıyı paylaşmak ve diğer bireylerin yaşadıkları durumlardan örnek alarak kendi problemimize yaklaşma durumudur. Bu yaklaşım aslında başlarda kişiyi rahatlatsa da daha sonraki dönemlerde olumsuz düşünceleri arttırmaktadır. Bilinmelidir ki tüm duygular gibi kaygının da görülme şekli ve seyri değişmektedir. Tüm bu durumların ışığında kaygıyı kontrol etmekte zorlanıyor ve günlük veriminizin bozulduğunu ve hayat kalitenizin azaldığın düşünüyorsanız bir uzmandan destek almanız gerekebilir. Isparta’nın başarılı Psikolojik danışmanlarından Hıdır Can, en iyi kalitede verim sağlamanız için profesyonel şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Her insanın hayatında var olan olumsuzluklardan ve kaygılardan kurtulması daha iyi nesiller yetişmesinde önemli paya sahiptir bundan dolayı Isparta merkezde çalışmalarını sürdüren Hıdır Can, sizlerle sohbet etmenin heyecanını yaşamaktadır.

Daha detaylı bilgi için:

Telefon: 0507 480 83 86

Instagram& Facebook: @psikolojisparta

https://psikolojisparta.com/ (https://psikolojisparta.com/)

Adres: Çelebiler, Şht. Fethi Bey Cd. no:15/6, 32100 Merkez/Isparta

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.