Kastamonuspor'dan flaş karar

GÜNDEM 31.08.2021 - 00:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2394+ kez okundu.
 

Kastamonuspor'dan flaş karar

Kastamonuspor'dan flaş karar
Ispartaspor'un grubunda bulunan Kastamonu'nun "Afet Bölgesi İlan Edilmesi" üzerine , kulübün çıkarları doğrultusunda 2. lig hakları korunmak üzere, TFF bir yıl kulübe ligden çekilme izini verdi. Bu karar sonrasında Kastamonspor gelecek sezon yeniden 2. ligde mücadele edecek. TFF, resmi açıklamayı en geç Çarşamba mesai bitimine kadar kamu oyuna açıklayacak.
Kastamonuspor'dan flaş karar

Ispartaspor'un grubunda bulunan Kastamonu'nun "Afet Bölgesi İlan Edilmesi" üzerine , kulübün çıkarları doğrultusunda 2. lig hakları korunmak üzere, TFF bir yıl kulübe ligden çekilme izini verdi. Bu karar sonrasında Kastamonspor gelecek sezon yeniden 2. ligde mücadele edecek.

TFF, resmi açıklamayı en geç Çarşamba mesai bitimine kadar kamu oyuna açıklayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.