Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

GÜNDEM 16.09.2019 - 09:59, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2401+ kez okundu.
 

Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi merhum işadamı Şevket Demirel'in başlattığı geleneksel Karpuz Festivali bu yıl da gerçekleştirildi. Çocuklarının organize ettiği festivale çok sayıda davetli katılırken, Şevket Demirel'in yerinde fotoğrafı yer aldı. Çocukları tarafından organize edilen festival, Atabey'deki Orman ve Tarım Sanayi Hammadde Üretim AŞ (ORKAV) tesislerinde yapıldı. TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, eşi Afife Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Eski Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şevket Demirel'in eşi Sezen Demirel, kızları Nihan Demirel Atasagun ve Neslihan Demirel ile davetliler katıldı. Yemek sonrası mevlit okutuldu, ardından Vali Ömer Seymenoğlu masaya getirilen ilk karpuzu bıçakla kesti. Katılımcılar programda birbiriyle sohbet edip anılarını paylaştı.
Karpuz Festivali Geleneği Sürüyor

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi merhum işadamı Şevket Demirel'in başlattığı geleneksel Karpuz Festivali bu yıl da gerçekleştirildi. Çocuklarının organize ettiği festivale çok sayıda davetli katılırken, Şevket Demirel'in yerinde fotoğrafı yer aldı.

Çocukları tarafından organize edilen festival, Atabey'deki Orman ve Tarım Sanayi Hammadde Üretim AŞ (ORKAV) tesislerinde yapıldı. TBMM Meclis Başkanvekili Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, eşi Afife Bilgiç, Isparta Valisi Ömer Seymenoğu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Belediyesi Eski Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Şevket Demirel'in eşi Sezen Demirel, kızları Nihan Demirel Atasagun ve Neslihan Demirel ile davetliler katıldı.

Yemek sonrası mevlit okutuldu, ardından Vali Ömer Seymenoğlu masaya getirilen ilk karpuzu bıçakla kesti. Katılımcılar programda birbiriyle sohbet edip anılarını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.