Karne Sevincine Polis Koruması

ASAYİŞ 22.01.2016 - 15:50, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2748+ kez okundu.
 

Karne Sevincine Polis Koruması

Karnelerin dağıtılması ile sömestr tatiline giren öğrencilerin sevincinin, üzüntüye dönüşmemesi için polis teyekkuza geçti.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi dün de Isparta’da bütün öğrenciler karnelerini alarak sömestr tatiline girdiler. Okul çevrelerinde ise polis, öğrencilerin sevincinin hüsrana dönüşmemesi için ise teyakkuza geçti. Okul çevrelerinde, okulun öğrencisi olmayan ve motosikletlerle okulların çevresinde akrobasi yaparak insan hayatını tehlikeye sokan şahıslara geçit vermemek için Isparta Emniyeti bütün okulların karneleri dağıtılana kadar güvenliği üst düzeyde tuttu. Karne Sevincine Halil Altan Desteği Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan’ın emirleri doğrultusunda hareket eden ekipler Isparta’da hiçbir öğrencinin tartışma ortamına girmesine müsaade etmedi. Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül ise okulları gezerek tedbirleri yerinde inceledi.
Karnelerin dağıtılması ile sömestr tatiline giren öğrencilerin sevincinin, üzüntüye dönüşmemesi için polis teyekkuza geçti.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi dün de Isparta’da bütün öğrenciler karnelerini alarak sömestr tatiline girdiler.

Okul çevrelerinde ise polis, öğrencilerin sevincinin hüsrana dönüşmemesi için ise teyakkuza geçti. Okul çevrelerinde, okulun öğrencisi olmayan ve motosikletlerle okulların çevresinde akrobasi yaparak insan hayatını tehlikeye sokan şahıslara geçit vermemek için Isparta Emniyeti bütün okulların karneleri dağıtılana kadar güvenliği üst düzeyde tuttu.

Karne Sevincine Halil Altan Desteği

Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan’ın emirleri doğrultusunda hareket eden ekipler Isparta’da hiçbir öğrencinin tartışma ortamına girmesine müsaade etmedi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Alper Aygül ise okulları gezerek tedbirleri yerinde inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.