Karaciğer Nakli Yapılan Hasta Taburcu Oldu

SAĞLIK 05.11.2015 - 20:04, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2260+ kez okundu.
 

Karaciğer Nakli Yapılan Hasta Taburcu Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde ilk kez ‘Karaciğer Nakli’ yapılan 46 yaşındaki Mustafa Demirtaş taburcu oldu.
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde ilk kez ‘Karaciğer Nakli’ yapılan 46 yaşındaki Mustafa Demirtaş taburcu oldu. Taburcu öncesi hastayı ziyaret eden Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, nakil ameliyatını gerçekleştiren karaciğer nakli sorumlu uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu, Anestezi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Filiz Alkaya Solmaz ve Yrd. Doç. Dr. Ayşen Erdoğan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altuğ Şenol, Organ Nakil Koordinatörleri Mehmet Zeki Er ve Selçuk Ersan, Demirtaş ve ailesini ziyaret etti ve sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve karaciğer nakli sorumlu uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu, Demirtaş’ın eski sağlığına yeniden kavuştuğunu ifade ederek, “Hastanemizde kısa süre içerisinde böbrek nakli ve hemen arkasından karaciğer naklini gerçekleştirmek, bizim için tarifsiz bir duygu. Bugün hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu olurken görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, altyapısı çok iyi hazırlanmış bir merkez oluşturduk. Ekibimiz de son derece tecrübeli ve uyumlu. Hastamız bundan sonra sağlıklı bir şekilde hayatına devem edecek” diye konuştu. Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, hastanemizde organ nakli anlamında çok başarılı bir süreç yaşadığını ifade etti. Yıldırım, “Büyük bir özveri ile mesai kavramı gözetmeksizin çaba gösteren tüm ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hastamıza da bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.       Karaciğer nakli ile yeniden sağlığına kavuşan Mustafa Demirtaş ise, doktorlarının ve sağlık çalışanlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini dile getirerek, nakil bekleyen tüm hastalara şifa diledi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde ilk kez ‘Karaciğer Nakli’ yapılan 46 yaşındaki Mustafa Demirtaş taburcu oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´nde ilk kez ‘Karaciğer Nakli’ yapılan 46 yaşındaki Mustafa Demirtaş taburcu oldu.

Taburcu öncesi hastayı ziyaret eden Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, nakil ameliyatını gerçekleştiren karaciğer nakli sorumlu uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu, Anestezi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Filiz Alkaya Solmaz ve Yrd. Doç. Dr. Ayşen Erdoğan, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Altuğ Şenol, Organ Nakil Koordinatörleri Mehmet Zeki Er ve Selçuk Ersan, Demirtaş ve ailesini ziyaret etti ve sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ameliyatı gerçekleştiren Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve karaciğer nakli sorumlu uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Zafer Sabuncuoğlu, Demirtaş’ın eski sağlığına yeniden kavuştuğunu ifade ederek, “Hastanemizde kısa süre içerisinde böbrek nakli ve hemen arkasından karaciğer naklini gerçekleştirmek, bizim için tarifsiz bir duygu. Bugün hastamızı sağlıklı bir şekilde taburcu olurken görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, altyapısı çok iyi hazırlanmış bir merkez oluşturduk. Ekibimiz de son derece tecrübeli ve uyumlu. Hastamız bundan sonra sağlıklı bir şekilde hayatına devem edecek” diye konuştu.

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, hastanemizde organ nakli anlamında çok başarılı bir süreç yaşadığını ifade etti. Yıldırım, “Büyük bir özveri ile mesai kavramı gözetmeksizin çaba gösteren tüm ekibimize sonsuz teşekkür ediyorum. Hastamıza da bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diliyorum” dedi.  

 

 

Karaciğer nakli ile yeniden sağlığına kavuşan Mustafa Demirtaş ise, doktorlarının ve sağlık çalışanlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini dile getirerek, nakil bekleyen tüm hastalara şifa diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.