KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR

GÜNDEM 08.10.2020 - 20:52, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1087+ kez okundu.
 

KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR

KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR
  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerinin yenilenme çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak istediklerini belirterek; “Zira, Karacaören içme suyu 2023’te Antalya Büyükşehir Belediyesine geçiyor” dedi.   Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Ekim ayı olağan ilk toplantısında konuşan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerindeki sorunu bir an önce sonlandırmak istediklerini belirterek, şuanda arıtmadan veya kısmi olarak arıtılarak gönderilen suyun gittiği Karacaören Barajı için de önemli açıklamalarda bulundu. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ” Başkan Başdeğirmen; “Sıvı Atık Tesislerimizin bir an önce etkili bir şekilde çalışma yapması için büyük çaba harcıyoruz. Bu konuda en doğruyu bulmak için teknik çalışmamız oldu. Kayseri’deki tesisi gezdik. Müthiş bir arıtma tesisi. Bilgi aldık. Projelerimizi sunmuştuk. Çalışmışlar hakkına bize brifing verdiler. Belediye Başkanımız bize eşlik etti, yardımcı oldu. “KARACAÖREN İÇME SUYU 2023’TE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR” Oradan Konya’ya geçtik ve Konya Belediye Başkanımızın misafiri olduk. Sıvı Atık Tesisleri konusunda istişare ettik. Biz de tesislerimizi revize etmek istiyoruz. Zira, 2023’de Karacaören içme suyu Antalya Büyükşehire geçiyor. Fosfor ayrımı isteniyor. Yeni cihazlar gerekiyor. Cihazlar çalışmıyor. Yenilmek zorundayız. Arazi içinde eskiyi yenilemek ve 2035’e kadar yeterli olması için çalışacağız. Çözüm odaklı bir çalışma içindeyiz. İnşallah projelendirip başlamak istiyoruz” dedi.
KARACAÖREN İÇME SUYU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerinin yenilenme çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak istediklerini belirterek; “Zira, Karacaören içme suyu 2023’te Antalya Büyükşehir Belediyesine geçiyor” dedi.

 

Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan Ekim ayı olağan ilk toplantısında konuşan Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sıvı Atık Tesislerindeki sorunu bir an önce sonlandırmak istediklerini belirterek, şuanda arıtmadan veya kısmi olarak arıtılarak gönderilen suyun gittiği Karacaören Barajı için de önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN; “YOĞUN

BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Başdeğirmen; “Sıvı Atık Tesislerimizin bir an önce etkili bir şekilde çalışma yapması için büyük çaba harcıyoruz. Bu konuda en doğruyu bulmak için teknik çalışmamız oldu. Kayseri’deki tesisi gezdik. Müthiş bir arıtma tesisi. Bilgi aldık. Projelerimizi sunmuştuk. Çalışmışlar hakkına bize brifing verdiler. Belediye Başkanımız bize eşlik etti, yardımcı oldu.

“KARACAÖREN İÇME SUYU 2023’TE

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE GEÇİYOR”

Oradan Konya’ya geçtik ve Konya Belediye Başkanımızın misafiri olduk. Sıvı Atık Tesisleri konusunda istişare ettik. Biz de tesislerimizi revize etmek istiyoruz. Zira, 2023’de Karacaören içme suyu Antalya Büyükşehire geçiyor. Fosfor ayrımı isteniyor. Yeni cihazlar gerekiyor. Cihazlar çalışmıyor. Yenilmek zorundayız. Arazi içinde eskiyi yenilemek ve 2035’e kadar yeterli olması için çalışacağız. Çözüm odaklı bir çalışma içindeyiz. İnşallah projelendirip başlamak istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.