KARIŞ KARIŞ DEZENFEKTE

GÜNDEM 30.07.2020 - 15:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2979+ kez okundu.
 

KARIŞ KARIŞ DEZENFEKTE

KARIŞ KARIŞ DEZENFEKTE
Yalvaç'ta karış karış dezenfekte etmeye devam ediyor Yalvaç Belediyesi itfaiye ekipleri çarşı merkezde bulunan yollar Çınaraltı gibi yoğun kullanım alanlarını dezenfektanlı köpüklü suyla yıkıyor. Dezenfekte ekipleri Banka, Eczane, Market, Giyim Mağazası gibi halkın yoğun bulunduğu işyerlerini tek tek gezerek dezenfekte etmeye devam ediyor. Devletimizin tüm kurumları yoğun gayretler içerisinde Covid-19 illetinin sönmesi için yoğun çabalar sarfederken siz kıymetli vatandaşlarımızında MASKE – SOSYAL MESAFE - TEMİZLİK kurallarına riayet ederek kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını riske atmadan günlük hayatlarını devam etmelerini ve gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını rica ediyoruz. Unutmayalım ki ortak hareketle ve ortak alınan tedbirlerle yenemeyeceğimiz hiçbirşey yoktur.
KARIŞ KARIŞ DEZENFEKTE

Yalvaç'ta karış karış dezenfekte etmeye devam ediyor

Yalvaç Belediyesi itfaiye ekipleri çarşı merkezde bulunan yollar Çınaraltı gibi yoğun kullanım alanlarını dezenfektanlı köpüklü suyla yıkıyor.

Dezenfekte ekipleri Banka, Eczane, Market, Giyim Mağazası gibi halkın yoğun bulunduğu işyerlerini tek tek gezerek dezenfekte etmeye devam ediyor. Devletimizin tüm kurumları yoğun gayretler içerisinde Covid-19 illetinin sönmesi için yoğun çabalar sarfederken siz kıymetli vatandaşlarımızında MASKE – SOSYAL MESAFE - TEMİZLİK kurallarına riayet ederek kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını riske atmadan günlük hayatlarını devam etmelerini ve gerekmedikçe dışarı çıkmamalarını rica ediyoruz. Unutmayalım ki ortak hareketle ve ortak alınan tedbirlerle yenemeyeceğimiz hiçbirşey yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.