Kahraman Şehidimiz İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

GÜNDEM 24.09.2019 - 13:27, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1738+ kez okundu.
 

Kahraman Şehidimiz İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Kahraman Şehidimiz İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
TSK’nın 2018 yılında Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı” sırasında teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2018 yılında Suriye’nin Afrin Bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatında terörist unsurlarla girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından Gökkubbe Fuar Alanı’nda mevlid-i şerif okutuldu. Hafta sonu okutulan Mevlid-i şerife Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri erkan, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Okutulan mevlid-i şerifin ardından konuklara yemek ikramının da yapıldığı programda Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz ve tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı. Programda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şehit Ali Yılmaz’ın babası Hilmi Yılmaz’a Türk Bayrağı ve Kuran-ı kerim hediye etti.
Kahraman Şehidimiz İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

TSK’nın 2018 yılında Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü “Zeytin Dalı Harekatı” sırasında teröristlerle girdiği silahlı çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2018 yılında Suriye’nin Afrin Bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatında terörist unsurlarla girdiği çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz için ailesi tarafından Gökkubbe Fuar Alanı’nda mevlid-i şerif okutuldu.

Hafta sonu okutulan Mevlid-i şerife Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, askeri erkan, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Okutulan mevlid-i şerifin ardından konuklara yemek ikramının da yapıldığı programda Şehit Uzman Çavuş Ali Yılmaz ve tüm şehitlerimiz saygı ve rahmetle anıldı.

Programda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Şehit Ali Yılmaz’ın babası Hilmi Yılmaz’a Türk Bayrağı ve Kuran-ı kerim hediye etti.

ali1.jpg

ali2.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.