KAGİK Başkanı Çağlar, kadın girişimcileri anlattı

EKONOMİ 26.02.2015 - 12:10, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3353+ kez okundu.
 

KAGİK Başkanı Çağlar, kadın girişimcileri anlattı

Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar, Ankara’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ispartalı kadın girişimcilerin faaliyetlerini anlattı.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu seçimleri tamamlandı. Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Evrim Aras, Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı olurken, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.                 Seçimin ardından Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye genelindeki Kadın Girişimciler Kurulları ve Genç Girişimciler Kurulları başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Isparta’dan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar katıldı. Kurul başkanlarının kısa kısa sunumlarının yapıldığı toplantıda  KAGİK Başkanı Gözde Çağlar da Isparta’daki kadın girişimcilerin faaliyetlerini anlattı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye genelinde kadın girişimciler ve genç girişimciler kurullarını daha aktif görmek istediğini söyledi. Kadın ve genç girişimciler konusunda artık gölün maya tuttuğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, 1.000 civarında kadın ve genç girişimci ile çıkılan yolda bugün 6 bin 405 kadın girişimci ve 8 bin 341 genç girişimci ile devasa bir yapıya ulaşıldığını anlattı. 2 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanlığına, 4 oda ve borsanın da Meclis Başkanlığına kadınların seçildiğine işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Oda ve Borsa meclislerinde yer alan kadınlarımızın sayısı % 33 oranında arttı” dedi.
Isparta Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar, Ankara’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ispartalı kadın girişimcilerin faaliyetlerini anlattı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ile TOBB Genç Girişimciler Kurulu seçimleri tamamlandı. Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Evrim Aras, Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni başkanı olurken, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.

                Seçimin ardından Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye genelindeki Kadın Girişimciler Kurulları ve Genç Girişimciler Kurulları başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya Isparta’dan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gözde Çağlar katıldı. Kurul başkanlarının kısa kısa sunumlarının yapıldığı toplantıda  KAGİK Başkanı Gözde Çağlar da Isparta’daki kadın girişimcilerin faaliyetlerini anlattı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye genelinde kadın girişimciler ve genç girişimciler kurullarını daha aktif görmek istediğini söyledi. Kadın ve genç girişimciler konusunda artık gölün maya tuttuğunu söyleyen Hisarcıklıoğlu, 1.000 civarında kadın ve genç girişimci ile çıkılan yolda bugün 6 bin 405 kadın girişimci ve 8 bin 341 genç girişimci ile devasa bir yapıya ulaşıldığını anlattı. 2 oda ve borsanın yönetim kurulu başkanlığına, 4 oda ve borsanın da Meclis Başkanlığına kadınların seçildiğine işaret eden Hisarcıklıoğlu, “Oda ve Borsa meclislerinde yer alan kadınlarımızın sayısı % 33 oranında arttı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.