“Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız”

GÜNDEM 27.04.2022 - 10:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1823+ kez okundu.
 

“Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız”

“Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız”
Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İpekçi yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir.  Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir. Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin Türk Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk İslam Âlemine Hayır’lar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin ve değerli Hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”          
“Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız”

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. İpekçi yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Kadir Gecesi Ramazan Ayı içerisinde bulunan en kıymetli gecedir. 

Barışın, kardeşliğin ve güzelliğin öğütlendiği; dostluğun, merhametin ve muhabbetin övüldüğü; ayrılığın, nifakın, dargınlığın ve küslüğün reddedildiği kutlu dinimizin buyruklarında ihtiyacımız olan manevi tılsımın varlığı olan bu gece hepimiz için ilahi nimettir.

Bu Mübarek Kadir Gecesi’nin Türk Dünyasına, Vatanımıza, Milletimize, Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Türk İslam Âlemine Hayır’lar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Bu vesile ile tüm İslam Aleminin ve değerli Hemşerilerimin Kadir Gecesini kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.