Kadir Boylu Ortaokulu'nda festival coşkusu

GÜNDEM 19.05.2022 - 15:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3164+ kez okundu.
 

Kadir Boylu Ortaokulu'nda festival coşkusu

Kadir Boylu Ortaokulu'nda festival coşkusu
Kadir Boylu Ortaokulu’nda, şehirde bugüne kadar gerçekleştirilmemiş bir festivale imza atıldı. Kültür ve Sanat Festivali’nin yapıldığı okulda görülmeye değer onlarca aktivite aynı gün içerisinde sergilendi. Kadir Boylu Ortaokulunda dün ‘Kültür ve Sanat Festivali’ yapıldı.  10.30-19.30 saatleri arası gerçekleşen festivalde, farklı müzik türlerini icra etmek üzere, seçkin gruplar ve Halk Oyunları ekipleri sahne aldı. Ayrıca festivalde kermes ve Kültür – Sanat adına çeşitli faaliyetler de gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinliğe; İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,  İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Boylu Ailesinin temsilcileri, Muhtarlar, İş insanları, Bürokratlar, Muhtarlar, Öğrenci Velileri ve Fatih Mahallesi sakinleri de katıldı. Kermes açılışı ile devam eden festival de ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Oda Orkestrası, müzik şöleni de yaşattı. Süleyman Demirel Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerinin de destek verdiği festivalde kültür ve sanat aynı anda yaşatıldı. Törende kısa bir konuşma Kadir Boylu Ortaokul’u Müdürü Talha Terkin, “ Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Sanat Festivalimize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Hazırladığımız Kültür ve Sanat Festivali öğrencilerimizin bakış açılarına destek olmayı planladık. Gün boyunca sürecek etkinliğimizde herkese keyifli vakitler dilerim” dedi. Okul Müdürü Talha Terkin’in ardından program, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Çağırgan Bağlama Konseri, Halk Oyunu Gösterileri, Atölye Çalışmaları Sekizbeş Pop Grubu gösterisi, Süleyman Demirel Üniversitesi Mustafa Demir Bağlama Konseri, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı,  Turkchopper Motosiklet Kulübü gösteri ve tanıtım etkinliği, Çakmak Kardeşler (Sipsi, kabak, kemane ve bağlama dinletisi) Süleyman Demirel Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Batik Boyama ve tişört  baskısı etkinliği ) akışında devam etti.   Katılımcılar okul idaresi ve bütün öğretmenlere etkinlik için teşekkür etti.
Kadir Boylu Ortaokulu'nda festival coşkusu

Kadir Boylu Ortaokulu’nda, şehirde bugüne kadar gerçekleştirilmemiş bir festivale imza atıldı. Kültür ve Sanat Festivali’nin yapıldığı okulda görülmeye değer onlarca aktivite aynı gün içerisinde sergilendi.

Kadir Boylu Ortaokulunda dün ‘Kültür ve Sanat Festivali’ yapıldı.  10.30-19.30 saatleri arası gerçekleşen festivalde, farklı müzik türlerini icra etmek üzere, seçkin gruplar ve Halk Oyunları ekipleri sahne aldı. Ayrıca festivalde kermes ve Kültür – Sanat adına çeşitli faaliyetler de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe; İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı,  İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Boylu Ailesinin temsilcileri, Muhtarlar, İş insanları, Bürokratlar, Muhtarlar, Öğrenci Velileri ve Fatih Mahallesi sakinleri de katıldı.

Kermes açılışı ile devam eden festival de ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Oda Orkestrası, müzik şöleni de yaşattı. Süleyman Demirel Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerinin de destek verdiği festivalde kültür ve sanat aynı anda yaşatıldı.

Törende kısa bir konuşma Kadir Boylu Ortaokul’u Müdürü Talha Terkin, “ Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kültür ve Sanat Festivalimize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Hazırladığımız Kültür ve Sanat Festivali öğrencilerimizin bakış açılarına destek olmayı planladık. Gün boyunca sürecek etkinliğimizde herkese keyifli vakitler dilerim” dedi.

Okul Müdürü Talha Terkin’in ardından program, Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Çağırgan Bağlama Konseri, Halk Oyunu Gösterileri, Atölye Çalışmaları Sekizbeş Pop Grubu gösterisi, Süleyman Demirel Üniversitesi Mustafa Demir Bağlama Konseri, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı,  Turkchopper Motosiklet Kulübü gösteri ve tanıtım etkinliği, Çakmak Kardeşler (Sipsi, kabak, kemane ve bağlama dinletisi) Süleyman Demirel Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü Batik Boyama ve tişört  baskısı etkinliği ) akışında devam etti.   Katılımcılar okul idaresi ve bütün öğretmenlere etkinlik için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.