Kadir Boylu Ortaokulu geleneği bozmadı

GÜNDEM 25.05.2022 - 00:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1551+ kez okundu.
 

Kadir Boylu Ortaokulu geleneği bozmadı

Kadir Boylu Ortaokulu geleneği bozmadı
Kadir Boylu Ortaokulu  "Dart" il 1.liğini kimseye kaptırmadı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen Dart turnuvasında Kadir Boylu Ortaokulu Öğrencileri takım halinde il 1.si oldu Kadir Boylu Ortaokulu Dart takımı daha önce de bu alanda Türkiye derecelerine imza atmıştı. Okul Müdürü Talha Terkin bu başarılarından ötürü sporcu öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Çiçek'i kutladı. Talha Terkin sporun her alanında başarılarının artarak devam edeceğini ifade etti.
Kadir Boylu Ortaokulu geleneği bozmadı

Kadir Boylu Ortaokulu  "Dart" il 1.liğini kimseye kaptırmadı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlenen Dart turnuvasında Kadir Boylu Ortaokulu Öğrencileri takım halinde il 1.si oldu

Kadir Boylu Ortaokulu Dart takımı daha önce de bu alanda Türkiye derecelerine imza atmıştı.

Okul Müdürü Talha Terkin bu başarılarından ötürü sporcu öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Çiçek'i kutladı. Talha Terkin sporun her alanında başarılarının artarak devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.