KADEM’e Tahsis Edilecek

GÜNDEM 08.05.2019 - 13:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2570+ kez okundu.
 

KADEM’e Tahsis Edilecek

KADEM’e Tahsis Edilecek
Millet Kıraathanesi olarak hizmet vermeye başlayan, Milli Eğitim Müdürlüğünün eski binasının ikinci Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’e tahsis edilecek. İl Genel Meclisinin Mayıs ayı toplantıları dün yapılan oturumla başladı. İl Genel Meclisinin bu ayki gündeminde Millet Kıraathanesi olarak hizmet veremeye başlayan Milli Eğitim Müdürlüğünün eski binasının üst katının Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’e tahsis edilmesi de yer alıyor. Konu ile ilgili meclis gündeminde “Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek, araştırma inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymak amacıyla ilimizde de açılmış olan temsilcilik ile İdaremiz ve diğer resmi kurumlarla ortak projeler yapmak amacıyla İdaremize ait parsel üzerinde bulunan tescilli Eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasının 2 Katının Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek, araştırma inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymak amacıyla kullanılmak üzere tahsis edilmesi hususunda karar verilmesine dair İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin (Strateji Geliştirme Müdürlüğünün) Valilik Makamınca havaleli 23.04.2019 tarih ve 5361 sayılı teklinin görüşülerek karara bağlanması” ifadelerine yer verildi.
KADEM’e Tahsis Edilecek

Millet Kıraathanesi olarak hizmet vermeye başlayan, Milli Eğitim Müdürlüğünün eski binasının ikinci Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’e tahsis edilecek.

İl Genel Meclisinin Mayıs ayı toplantıları dün yapılan oturumla başladı. İl Genel Meclisinin bu ayki gündeminde Millet Kıraathanesi olarak hizmet veremeye başlayan Milli Eğitim Müdürlüğünün eski binasının üst katının Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’e tahsis edilmesi de yer alıyor.

Konu ile ilgili meclis gündeminde “Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek, araştırma inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymak amacıyla ilimizde de açılmış olan temsilcilik ile İdaremiz ve diğer resmi kurumlarla ortak projeler yapmak amacıyla İdaremize ait parsel üzerinde bulunan tescilli Eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasının 2 Katının Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek, araştırma inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymak amacıyla kullanılmak üzere tahsis edilmesi hususunda karar verilmesine dair İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin (Strateji Geliştirme Müdürlüğünün) Valilik Makamınca havaleli 23.04.2019 tarih ve 5361 sayılı teklinin görüşülerek karara bağlanması” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.