Kablo Hırsızları Suç Üstü Yakalandı

ASAYİŞ 20.01.2016 - 12:37, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2495+ kez okundu.
 

Kablo Hırsızları Suç Üstü Yakalandı

Isparta'da at arabalı hırsızlar kablo çalarken yakalandı.
Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre:  "Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. İstanbul Yolu üzerinde bulunan trafo merkezinde at arabalı şahısların elektrik kablolarını çalmakta oldukları bilgisi verilmesi üzerine olay yerine intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri kendilerini fark eden ve kaçmaya çalışan iki bayan şahsı yaşanan kovalamacanın ardından yakalayarak gözaltına almışlardır. Olay yerinde yapılan incelemede şahısların trafo merkezinin tel örgüsünü kırarak içerden almış oldukları yüksek gerilim kablolarını at arabasına yükledikleri anlaşılmış olup, trafo merkezinin görevlileri çağrılarak çalınan elektrik kabloları teslim edilmiştir. Yakalanan N.U. ve G.U. isimli bayan şahıslar “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Mala Zarar Verme” suçlarından gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANAN şahıslar cezaevine gönderilmişlerdir.       
Isparta'da at arabalı hırsızlar kablo çalarken yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre: 

"Asayiş Şube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

İstanbul Yolu üzerinde bulunan trafo merkezinde at arabalı şahısların elektrik kablolarını çalmakta oldukları bilgisi verilmesi üzerine olay yerine intikal eden Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekipleri kendilerini fark eden ve kaçmaya çalışan iki bayan şahsı yaşanan kovalamacanın ardından yakalayarak gözaltına almışlardır.
Olay yerinde yapılan incelemede şahısların trafo merkezinin tel örgüsünü kırarak içerden almış oldukları yüksek gerilim kablolarını at arabasına yükledikleri anlaşılmış olup, trafo merkezinin görevlileri çağrılarak çalınan elektrik kabloları teslim edilmiştir.

Yakalanan N.U. ve G.U. isimli bayan şahıslar “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Mala Zarar Verme” suçlarından gerekli yasal işlemler yapılmış olup, sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANAN şahıslar cezaevine gönderilmişlerdir.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.