Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

GÜNDEM 03.10.2019 - 13:28, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1336+ kez okundu.
 

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
İl Jandarma Komutanlığı tarafından Eğirdir ve köylerinde uyuşturucu madde ve ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, “Eğirdir ilçesi ve köylerinde 7 kişinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine; uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak 24 Temmuz 2019 tarihinde başlatılan istihbari çalışmalar sonucu bugüne kadar, şüphelilere ait ev ve eklentilerinde, uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan arama neticesinde; 16 gr. Eroin, 27 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gr. Esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Faaliyet neticesinde M.D. (21), E.Y. (24), M.T. (26), U.K. (27), M.D.(28), Y.E.K. (18) ve E.K. (18) isimli toplam 7 şüpheli yakalanmış olup 2 şüpheli tutuklanmıştır” denildi.
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı tarafından Eğirdir ve köylerinde uyuşturucu madde ve ticareti yaptığı belirlenen 7 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2’si tutuklandı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirmede, “Eğirdir ilçesi ve köylerinde 7 kişinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisi alınması üzerine; uyuşturucu ile mücadeleye yönelik olarak 24 Temmuz 2019 tarihinde başlatılan istihbari çalışmalar sonucu bugüne kadar, şüphelilere ait ev ve eklentilerinde, uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan arama neticesinde; 16 gr. Eroin, 27 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gr. Esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Faaliyet neticesinde M.D. (21), E.Y. (24), M.T. (26), U.K. (27), M.D.(28), Y.E.K. (18) ve E.K. (18) isimli toplam 7 şüpheli yakalanmış olup 2 şüpheli tutuklanmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.