Jandarma’dan Hırsız Operasyonu; Kablo Hırsızları Yakalandı

GÜNDEM 20.10.2020 - 21:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1376+ kez okundu.
 

Jandarma’dan Hırsız Operasyonu; Kablo Hırsızları Yakalandı

Jandarma’dan Hırsız Operasyonu; Kablo Hırsızları Yakalandı
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonla, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan eğlence mekanlarından Televizyon, Bilgisayar, Uydu Cihazları ve Kablolarını çalan kişiler yakalandı.   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde suça ve suçluya geçit vermiyor. Ekipler Keçiborlu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan eğlence mekanlarından hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Tespit edilen şahıslar ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Koronavirüs tedbirlerince kapalı olan eğlence mekanlarına girdiler. onlarca malzeme çalıp kaçtılar.   İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde suça ve suçluya geçit vermiyor. Ekipler Keçiborlu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan eğlence mekanlarından hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Jandarmanın dedektifleri Suç Araştırma Timi tarafından hırsızlar tespit edildi. Ekiplerce düzenlenen operasyonda iki şahıs, çaldıkları malzemelerle yakalandı.
Jandarma’dan Hırsız Operasyonu; Kablo Hırsızları Yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonla, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı olan eğlence mekanlarından Televizyon, Bilgisayar, Uydu Cihazları ve Kablolarını çalan kişiler yakalandı.
 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde suça ve suçluya geçit vermiyor.
Ekipler Keçiborlu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan eğlence mekanlarından hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Tespit edilen şahıslar ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Koronavirüs tedbirlerince kapalı olan eğlence mekanlarına girdiler. onlarca malzeme çalıp kaçtılar.
 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kent genelinde suça ve suçluya geçit vermiyor. Ekipler Keçiborlu ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olan eğlence mekanlarından hırsızlık yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı. Jandarmanın dedektifleri Suç Araştırma Timi tarafından hırsızlar tespit edildi.
Ekiplerce düzenlenen operasyonda iki şahıs, çaldıkları malzemelerle yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.