İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan’dan; Mahkum Yakınları Derneği’ne Ziyaret

GÜNDEM 14.06.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2851+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan’dan; Mahkum Yakınları Derneği’ne Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan’dan; Mahkum Yakınları Derneği’ne Ziyaret
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yöneticiler Isparta Mahkum yakınlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ilker Övey'i ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları dinleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.   Dernek Başkanı İlker Övey İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek dernek hakkında bilgi vererek sorunları ve çözümleri hakkında bilgi verdi. Cezaevinden çıkan mahkumların iş istihdamı bulamadığını çıkan yasanın çıkan bir af yasası olmadığını mahkuma hiçbir faydasının bulunmayarak izinli çıkan hükümlülerin maddi sıkıntı içinde olduğunu gelen gıda yardımlarının yeterli olmadığını bu izin sürecinde mahkumlara iş istihdamı sağlanması gerektiğini söyleyerek en önemlisi belediyenin derneğe şehrin muhtelif yerlerinde çiçek satışı için stand vermesi gerektiğini her verilen stand yada büfenin en az iki sabıkalı iş bulamayan mahkuma iş imkanı olacağını söyleyerek meclis üyelerinden destek talep etti.
İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan’dan; Mahkum Yakınları Derneği’ne Ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yöneticiler Isparta Mahkum yakınlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ilker Övey'i ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları dinleyip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
 
Dernek Başkanı İlker Övey İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek dernek hakkında bilgi vererek sorunları ve çözümleri hakkında bilgi verdi. Cezaevinden çıkan mahkumların iş istihdamı bulamadığını çıkan yasanın çıkan bir af yasası olmadığını mahkuma hiçbir faydasının bulunmayarak izinli çıkan hükümlülerin maddi sıkıntı içinde olduğunu gelen gıda yardımlarının yeterli olmadığını bu izin sürecinde mahkumlara iş istihdamı sağlanması gerektiğini söyleyerek en önemlisi belediyenin derneğe şehrin muhtelif yerlerinde çiçek satışı için stand vermesi gerektiğini her verilen stand yada büfenin en az iki sabıkalı iş bulamayan mahkuma iş imkanı olacağını söyleyerek meclis üyelerinden destek talep etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.