İyi ki varsın Süreyya Vekil

GÜNDEM 03.03.2020 - 14:51, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2117+ kez okundu.
 

İyi ki varsın Süreyya Vekil

İyi ki varsın Süreyya Vekil
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan: İyi ki varsın Süreyya Vekil   Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, Isparta 32 Spor’a olan maddi ve manevi desteği aralıksız sürüyor.  Isparta 32 Spor üzerinde oynanan oyunlara kayıtsız kalmayan Bilgiç gerekli girişimleri başlattı. Bilgiç takıma ayrıca da 250 bin TL daha destek sözü verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un haklarının korunmasıyla ilgili gerekli girişimlerde bulundu. Geçtiğimiz hafta Alanya Kestelspor’un son dakikada elle attığı gol ve bazı takımların farklı oyunlar içerisinde olmasından dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu’nda ve mecliste bazı girişimlerde bulundu. Bilgiç, Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunmaya her ortamda devam ediyor. ENGELLERİ AŞIYORUZ Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, şampiyonluk yolunda engelleri tek tek aştıklarını belirterek, “Ligin bitimine 6-7 hafta kala rakiplerimizin maçlarında ilginç kararlar çıkıyor. Bu oyunlar bir hayli çoğaldı. Bugüne kadar hep mücadele ettik, etmeye devam edeceğiz.  Kestelspor ve diğer rakiplerimizin maçlarıyla ilgili görüntüleri de kayıt altına alıyoruz. Bunlarla ilgili TBMM Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Bey’de Isparta 32 Spor’un haklarını koruma anlamında gerekli girişimlerde bulundu. Hatta mecliste bile milletvekillerine Kestelspor’un elle attığı golü gösterdiğini biliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’na da artık bu oyunların son bulması için gerekli başvuru yapıldı. Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e ve bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. TAKIMIMIZIN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ Şehir medyasının, Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunduğunu ve savunacağını belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise haksızlıkların sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. IGC Başkanı Karahan, “TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Bey’in Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunduğunu biliyoruz.  Kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.
İyi ki varsın Süreyya Vekil

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan:

İyi ki varsın Süreyya Vekil

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, Isparta 32 Spor’a olan maddi ve manevi desteği aralıksız sürüyor.  Isparta 32 Spor üzerinde oynanan oyunlara kayıtsız kalmayan Bilgiç gerekli girişimleri başlattı. Bilgiç takıma ayrıca da 250 bin TL daha destek sözü verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’un haklarının korunmasıyla ilgili gerekli girişimlerde bulundu.

Geçtiğimiz hafta Alanya Kestelspor’un son dakikada elle attığı gol ve bazı takımların farklı oyunlar içerisinde olmasından dolayı, Türkiye Futbol Federasyonu’nda ve mecliste bazı girişimlerde bulundu. Bilgiç, Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunmaya her ortamda devam ediyor.

ENGELLERİ AŞIYORUZ

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, şampiyonluk yolunda engelleri tek tek aştıklarını belirterek, “Ligin bitimine 6-7 hafta kala rakiplerimizin maçlarında ilginç kararlar çıkıyor. Bu oyunlar bir hayli çoğaldı. Bugüne kadar hep mücadele ettik, etmeye devam edeceğiz.  Kestelspor ve diğer rakiplerimizin maçlarıyla ilgili görüntüleri de kayıt altına alıyoruz. Bunlarla ilgili TBMM Başkanvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Bey’de Isparta 32 Spor’un haklarını koruma anlamında gerekli girişimlerde bulundu. Hatta mecliste bile milletvekillerine Kestelspor’un elle attığı golü gösterdiğini biliyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’na da artık bu oyunların son bulması için gerekli başvuru yapıldı. Sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e ve bizim yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

TAKIMIMIZIN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

Şehir medyasının, Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunduğunu ve savunacağını belirten Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ise haksızlıkların sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtti. IGC Başkanı Karahan, “TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç Bey’in Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunduğunu biliyoruz.  Kendisine teşekkürü bir borç biliyorum. Isparta 32 Spor’un haklarını sonuna kadar savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.