İşyeri önlerine araç park etmek yasak

GÜNDEM 12.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3259+ kez okundu.
 

İşyeri önlerine araç park etmek yasak

İşyeri önlerine araç park etmek yasak
BAŞKAN SOKAĞA İNDİ, TEK TEK UYARDI İşyeri önlerine araç park etmek yasak Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK beraberinde Zabıta Müdürü Ümit METİN ile birlikte bugün sabah saatlerinden itibaren Eğirdir çarşı merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek kendi araçlarını işyerleri önüne değil de Hükümet Meydanına park etmeleri konusunda ricada bulundu. Eğirdir çarşı merkezinde araç yoğunluğu nedeni ile zaman zaman bir çok sıkıntılar meydana geliyor. Bundan böyle esnaflarımız araçlarını işyerleri önüne park etmeyecek. Böylelikle hem görüntü kirliliği önlenecek hem de esnaflardan alış verişe gelen vatandaşlar rahatlıkla araçlarını park edip, alış verişlerini yapacaklar. Vatandaşların ise alış veriş dışında uzun süreli park etmeleri yasaklandı. Bu güzel uygulamadan dolayı Eğirdir Esnafları Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ederek uygulamaya tam destek verdiler. Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün ziyaretler sırasında Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, EGİDAD Başkanı Osman GÖK ve GÖK Sigortacılık’ada girip uyarması ‘Sizlerin cezaları daha fazla olacak’ demesi neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
İşyeri önlerine araç park etmek yasak

BAŞKAN SOKAĞA İNDİ, TEK TEK UYARDI

İşyeri önlerine araç park etmek yasak

Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK beraberinde Zabıta Müdürü Ümit METİN ile birlikte bugün sabah saatlerinden itibaren Eğirdir çarşı merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek kendi araçlarını işyerleri önüne değil de Hükümet Meydanına park etmeleri konusunda ricada bulundu.

Eğirdir çarşı merkezinde araç yoğunluğu nedeni ile zaman zaman bir çok sıkıntılar meydana geliyor. Bundan böyle esnaflarımız araçlarını işyerleri önüne park etmeyecek. Böylelikle hem görüntü kirliliği önlenecek hem de esnaflardan alış verişe gelen vatandaşlar rahatlıkla araçlarını park edip, alış verişlerini yapacaklar. Vatandaşların ise alış veriş dışında uzun süreli park etmeleri yasaklandı. Bu güzel uygulamadan dolayı Eğirdir Esnafları Eğirdir Belediye Başkanımız Veli GÖK’e teşekkür ederek uygulamaya tam destek verdiler.

Belediye Başkanımız Veli GÖK’ün ziyaretler sırasında Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf ÖNGÜN, EGİDAD Başkanı Osman GÖK ve GÖK Sigortacılık’ada girip uyarması ‘Sizlerin cezaları daha fazla olacak’ demesi neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.