İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor

GÜNDEM 03.01.2020 - 16:19, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1519+ kez okundu.
 

İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor

İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor
Üniversite Esnaf işbirliği İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler,  ISUBÜ öğrencilerinin eylül ayı itibariyle Isparta’da esnaf odalarına bağlı işyerlerinde  eğitim alacaklarını söyledi.  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da “Üniversitemizle ilişkilerimiz artarak devam edecek” dedi.   Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü İbrahim Diler, Isparta Esnaf Odaları Başkanlığı (IESOB) görevi dolayısıyla Ahmet Tural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beraberinde Rektör Yardımcısı Yıldız Bolat ile birlikte Başkan Tural’ı ziyaret eden Rektör Diler, esnaf üniversite işbirliğine dikkat çekti.  EN AZ 4 AY İŞYERİ EĞİTİMİ ALACAKLAR ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “Başkanımızı Ispartamız adına Üniversitemiz adına tebrik ediyoruz.  Kendisi uzun yıllardır esnafın babası, abisi konumunda. 6. Bölge Birliğine ilaveten Oda Birlik Başkanlığı görevini de üstlendiler. Ispartamız için hayırlı olsun. Tabi üniversitemizle  Esnaf Odaları Birliğimizin ilgisi ne derseniz, Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Üniversitesi. Biz bu yıl eylül ayından itibaren tüm meslek yüksek okullarımızda artık iş eğitimlerimize başlıyoruz. Bu kapsamda başkanımızın, başkanlığını yapmakta olduğu Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı esnafımızın iş yerlerinde bizim öğrencilerimiz bir dönem boyunca en az 4 ay en fazla 6 ay boyunca iş yerlerinde eğitim alacaklar. Böylece Uygulamalı Bilimler Üniversitesi konseptine uygun bir ikili işbirliği olacak. Ben bu anlamda başkanımızın üniversitemize verdiği ve vereceği tüm destekler için şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Yeni görevlerinin kendilerine hayırlı olmasını ve Isparta için daha üst makamlarda kendisini görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum” dedi. İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rektör hocamıza yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Hocamız ISUBÜ Rektörlüğüne atandıktan sonra göreve geldikten sonra hem bizim temsil etmiş olduğumuz esnaf ve sanatkarla ilişiğini sıcak tutmuş hem de esnafımız için yapılabilecek her konuda bize yardımcı olabileceğini ifade etmiştir. İşyerindeki öğrencilerimizin çalışması, esnafımızın yanında çalışması konusunda iş yeri protokolümüzü yapmak suretiyle hem odalarımızla hem de esnafımızla ilgili birer öğrenci istihdam etme konusunda destek olacağız. Bu konuda zaten devletimiz destek verecek. Bizler üniversitedeki öğrencilerimizin Isparta’dan bir yere çıkmasını istemiyoruz. Burada kalsın diyoruz.  Onun için Üniversite ile Esnaf Odaları Birliğimiz arasında işbirliği devam edecektir. Bunu daha ileriye götürmek içinde üniversitemizden faydalanacağız. Ben rektörümüze teşkilatımız adına bu sıcak ilgisinden alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günler içerisinde üniversitemizle daha kapsamlı bir şekilde hem odalarımız hem de temsil etmiş olduğumuz esnaf ve sanatkarımız adına iyi çalışmalar yapacağız” dedi.
İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor

Üniversite Esnaf işbirliği

İşyeri eğitimleri bu yıl başlıyor

ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler,  ISUBÜ öğrencilerinin eylül ayı itibariyle Isparta’da esnaf odalarına bağlı işyerlerinde  eğitim alacaklarını söyledi.  Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da “Üniversitemizle ilişkilerimiz artarak devam edecek” dedi.

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü İbrahim Diler, Isparta Esnaf Odaları Başkanlığı (IESOB) görevi dolayısıyla Ahmet Tural’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Beraberinde Rektör Yardımcısı Yıldız Bolat ile birlikte Başkan Tural’ı ziyaret eden Rektör Diler, esnaf üniversite işbirliğine dikkat çekti. 

EN AZ 4 AY İŞYERİ EĞİTİMİ ALACAKLAR

ISUBÜ Rektörü İbrahim Diler, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “Başkanımızı Ispartamız adına Üniversitemiz adına tebrik ediyoruz.  Kendisi uzun yıllardır esnafın babası, abisi konumunda. 6. Bölge Birliğine ilaveten Oda Birlik Başkanlığı görevini de üstlendiler. Ispartamız için hayırlı olsun. Tabi üniversitemizle  Esnaf Odaları Birliğimizin ilgisi ne derseniz, Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Üniversitesi. Biz bu yıl eylül ayından itibaren tüm meslek yüksek okullarımızda artık iş eğitimlerimize başlıyoruz. Bu kapsamda başkanımızın, başkanlığını yapmakta olduğu Esnaf Odaları Birliği’ne bağlı esnafımızın iş yerlerinde bizim öğrencilerimiz bir dönem boyunca en az 4 ay en fazla 6 ay boyunca iş yerlerinde eğitim alacaklar. Böylece Uygulamalı Bilimler Üniversitesi konseptine uygun bir ikili işbirliği olacak. Ben bu anlamda başkanımızın üniversitemize verdiği ve vereceği tüm destekler için şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Yeni görevlerinin kendilerine hayırlı olmasını ve Isparta için daha üst makamlarda kendisini görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

İŞBİRLİĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Isparta ESOB Başkanı Ahmet Tural’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Rektör hocamıza yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Hocamız ISUBÜ Rektörlüğüne atandıktan sonra göreve geldikten sonra hem bizim temsil etmiş olduğumuz esnaf ve sanatkarla ilişiğini sıcak tutmuş hem de esnafımız için yapılabilecek her konuda bize yardımcı olabileceğini ifade etmiştir. İşyerindeki öğrencilerimizin çalışması, esnafımızın yanında çalışması konusunda iş yeri protokolümüzü yapmak suretiyle hem odalarımızla hem de esnafımızla ilgili birer öğrenci istihdam etme konusunda destek olacağız. Bu konuda zaten devletimiz destek verecek. Bizler üniversitedeki öğrencilerimizin Isparta’dan bir yere çıkmasını istemiyoruz. Burada kalsın diyoruz.  Onun için Üniversite ile Esnaf Odaları Birliğimiz arasında işbirliği devam edecektir. Bunu daha ileriye götürmek içinde üniversitemizden faydalanacağız. Ben rektörümüze teşkilatımız adına bu sıcak ilgisinden alakasından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günler içerisinde üniversitemizle daha kapsamlı bir şekilde hem odalarımız hem de temsil etmiş olduğumuz esnaf ve sanatkarımız adına iyi çalışmalar yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.