İsyan ettiren kuyruk

GÜNDEM 11.09.2021 - 21:58, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1602+ kez okundu.
 

İsyan ettiren kuyruk

İsyan ettiren kuyruk
Isparta’da öğrenci ve veliler kitap kuyruğuna girdi. Kafeler Caddesinde bir yayınevinden kitap almak için bekleyen öğrenci ve velilerin çilesi görenleri şaşkına çevirdi. Bakanlık tarafından öğrencilere ücretsiz kitap dağıtılıyor ancak okullarda öğretmenler, ayrı kitap alınmasını istiyor. Öğrencilerde anne ve babalarına kitap aldırmak için yayınevlerinin yolunu tutuyor. Öğrenci ve veliler isyan ederken, saatlerce kitap alabilmek için beklediler. Hemde Covid-19 döneminde bu soruna çözüm bulunamaması tehlikeninde boyutunu artırıyor. Öğretmenler, kitap isterken öğrenci ve velilere “mecbur değilsiniz alırsanız iyi olur” şeklinde belirtiyor. Ancak veliler mecbur olunmasa da dahil bu konudan şikayetçi olurken, Kitabı alamayan öğrenciler sınıfta mahcup olduğunu, öğretmenler müfredatı milli eğitim kitabı yerine ek kitaptaki dersten işlediğini, haliyle kitabı alamayan öğrenci sınıfta ders işlenirken dersi takip etmekte zorlandığını belirtiyorlar. Bu durum karşısında bazı veliler, öğretmen ve okul idarelerine tepki gösteriyor. Tepki karşısında ise “mecbur değilsiniz” cevabı veriliyor.
İsyan ettiren kuyruk

Isparta’da öğrenci ve veliler kitap kuyruğuna girdi. Kafeler Caddesinde bir yayınevinden kitap almak için bekleyen öğrenci ve velilerin çilesi görenleri şaşkına çevirdi.

Bakanlık tarafından öğrencilere ücretsiz kitap dağıtılıyor ancak okullarda öğretmenler, ayrı kitap alınmasını istiyor. Öğrencilerde anne ve babalarına kitap aldırmak için yayınevlerinin yolunu tutuyor. Öğrenci ve veliler isyan ederken, saatlerce kitap alabilmek için beklediler. Hemde Covid-19 döneminde bu soruna çözüm bulunamaması tehlikeninde boyutunu artırıyor.

Öğretmenler, kitap isterken öğrenci ve velilere “mecbur değilsiniz alırsanız iyi olur” şeklinde belirtiyor. Ancak veliler mecbur olunmasa da dahil bu konudan şikayetçi olurken, Kitabı alamayan öğrenciler sınıfta mahcup olduğunu, öğretmenler müfredatı milli eğitim kitabı yerine ek kitaptaki dersten işlediğini, haliyle kitabı alamayan öğrenci sınıfta ders işlenirken dersi takip etmekte zorlandığını belirtiyorlar.

Bu durum karşısında bazı veliler, öğretmen ve okul idarelerine tepki gösteriyor. Tepki karşısında ise “mecbur değilsiniz” cevabı veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.