İstismarcı Enişteye 8 Yıl Hapis

İLÇELER 21.01.2016 - 14:20, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2417+ kez okundu.
 

İstismarcı Enişteye 8 Yıl Hapis

15 yaşından küçük baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılanan enişteye mahkeme 8 yıl hapis cezası verdi.
Yalvaç’ın Bağkonak köyünde baldızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan enişteye mahkeme heyeti 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanık Ramazan Ç. Suçlamaları reddederek ‘Suçluysam en ağır cezayı verin ama ben bu kıza hiçbirşey yapmadım’ diye kendisini savundu ancak mahkeme heyetini ikna edemedi. Olay 2015 yılı içerisinde gerçekleşmiş ve olay tarihinde 15 yaşından küçük olan mağdur H.S eniştesinin kendisine sarkıntılık ettiğini ve cinsel bölgelerine el ile temas ettiğini belirterek şikayetçi olmuştu. Tutuksuz yargılanan fakat adam yaralama suçundan dolayı hükümlü olarak cezaevinde kalan Ramazan Ç. dün hakim karşısına çıktı. İddia Makamı mütalaasında sanığın küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını talep etti. Sanık Ramazan Ç. ise mütalaaya katılmadığını belirterek, ‘ben işlemediğim bir suçtan dolayı burada yargılanıyorum. Bu kızı mahkeme yurda yerleştirdi. Ama eşim getirme dediğim halde gitti eve getirdi. Benim öyle bir niyetim olsa neden getirme diyeyim. Onunla 6 ay boyunca sebze sattım günlük 20 TL harçlık verdim. Suçum varsa her türlü ceza verilsin’ diye kendisini savundu. Mahkeme Heyeti karar vermek üzere duruşmaya 10 dakika ara verdikten sonra sanık yeniden salona alındı. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Mutlu oybirliği ile alınan kararı sanığın yüzüne karşı okuyarak TCK 103/1-a maddesine göre önce 4 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Olayda darp ve cebir uygulanmasından dolayı 103/4 maddesi uyarınca ceza yarı oranda artırıldı. Fiilin birden fazla işlenmesi nedeni ile TCK 43/1 maddesi uyarınca dörtte bir oranında ceza artırılarak 7 yıl 13 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırıldığını ayrıca iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığını belirtti. Sanık verilen cezaya tepki gösterdi. NE OLMUŞTU? Mağdure H.S anne ve babası olmadığı için ablası ve eniştesinin yanında kaldığını eniştesi Ramazan Ç.’nin ise her fırsatta kendisini elle taciz ettiğini, hatta bir defasında evde odasına zorla girerek kendisine şiddet uygulayarak tecavüze yeltendiğini ileri sürerek ablası ile birlikte kendisinden şikayetçi olmuştu. Sanığın eşi de kendisini bu olaydan sonra terk etmişti.
15 yaşından küçük baldızına cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile yargılanan enişteye mahkeme 8 yıl hapis cezası verdi.

Yalvaç’ın Bağkonak köyünde baldızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan enişteye mahkeme heyeti 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdi. Sanık Ramazan Ç. Suçlamaları reddederek ‘Suçluysam en ağır cezayı verin ama ben bu kıza hiçbirşey yapmadım’ diye kendisini savundu ancak mahkeme heyetini ikna edemedi.

Olay 2015 yılı içerisinde gerçekleşmiş ve olay tarihinde 15 yaşından küçük olan mağdur H.S eniştesinin kendisine sarkıntılık ettiğini ve cinsel bölgelerine el ile temas ettiğini belirterek şikayetçi olmuştu.

Tutuksuz yargılanan fakat adam yaralama suçundan dolayı hükümlü olarak cezaevinde kalan Ramazan Ç. dün hakim karşısına çıktı.

İddia Makamı mütalaasında sanığın küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Sanık Ramazan Ç. ise mütalaaya katılmadığını belirterek, ‘ben işlemediğim bir suçtan dolayı burada yargılanıyorum. Bu kızı mahkeme yurda yerleştirdi. Ama eşim getirme dediğim halde gitti eve getirdi. Benim öyle bir niyetim olsa neden getirme diyeyim. Onunla 6 ay boyunca sebze sattım günlük 20 TL harçlık verdim. Suçum varsa her türlü ceza verilsin’ diye kendisini savundu.

Mahkeme Heyeti karar vermek üzere duruşmaya 10 dakika ara verdikten sonra sanık yeniden salona alındı. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Mutlu oybirliği ile alınan kararı sanığın yüzüne karşı okuyarak TCK 103/1-a maddesine göre önce 4 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Olayda darp ve cebir uygulanmasından dolayı 103/4 maddesi uyarınca ceza yarı oranda artırıldı. Fiilin birden fazla işlenmesi nedeni ile TCK 43/1 maddesi uyarınca dörtte bir oranında ceza artırılarak 7 yıl 13 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırıldığını ayrıca iyi hal indirimi uygulanmasına yer olmadığını belirtti. Sanık verilen cezaya tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Mağdure H.S anne ve babası olmadığı için ablası ve eniştesinin yanında kaldığını eniştesi Ramazan Ç.’nin ise her fırsatta kendisini elle taciz ettiğini, hatta bir defasında evde odasına zorla girerek kendisine şiddet uygulayarak tecavüze yeltendiğini ileri sürerek ablası ile birlikte kendisinden şikayetçi olmuştu. Sanığın eşi de kendisini bu olaydan sonra terk etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.