İşte Isparta'nın koronavirüs tablosu

GÜNDEM 31.08.2021 - 00:56, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2206+ kez okundu.
 

İşte Isparta'nın koronavirüs tablosu

İşte Isparta'nın koronavirüs tablosu
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kent genelindeki koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Kent genelinde yaklaşık 6 bin koronavirüs vakasının olduğunu belirten Vali Seymenoğlu, 15 ile 20 bin arasında da temaslının bulunduğunu belirtti. Hastanelerdeki duruma da değinen Vali Seymenoğlu, “Şuanda hastanelerde 250 kişi tedavi altına alındı” dedi.  Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayılarında artış görülürken, Isparta’da küçük oranda düşüş yaşandı. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kent genelindeki koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Kent genelinde yaklaşık 6 bin koronavirüs vakasının olduğunu belirten Vali Seymenoğlu, 15 ile 20 bin arasında da temaslının bulunduğunu belirtti.  
İşte Isparta'nın koronavirüs tablosu

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kent genelindeki koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Kent genelinde yaklaşık 6 bin koronavirüs vakasının olduğunu belirten Vali Seymenoğlu, 15 ile 20 bin arasında da temaslının bulunduğunu belirtti. Hastanelerdeki duruma da değinen Vali Seymenoğlu, “Şuanda hastanelerde 250 kişi tedavi altına alındı” dedi.

 Türkiye genelinde koronavirüs vaka sayılarında artış görülürken, Isparta’da küçük oranda düşüş yaşandı.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, kent genelindeki koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Kent genelinde yaklaşık 6 bin koronavirüs vakasının olduğunu belirten Vali Seymenoğlu, 15 ile 20 bin arasında da temaslının bulunduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.