İSTANBUL YOLUNUN TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK

GÜNDEM 30.05.2020 - 14:48, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2790+ kez okundu.
 

İSTANBUL YOLUNUN TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK

İSTANBUL YOLUNUN TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK
Isparta Belediyesi Çünür Yenişehir ile Anadolu Mahallesini birbirine bağlayan 293 Caddede yol genişletme ve dolgu çalışmalarını tamamlamasının ardından asfalt çalışmaları da sona erdi. Yeni otogar altından geçen caddenin asfaltıyla birlikte İstanbul yolundaki trafik yükü daha da hafiflemiş olacak. Isparta Belediyesi Çünür Yenişehir ile Anadolu Mahallesini birbirine bağlayan ve seralar bölgesi olarak bilinen 12 metre genişliğinde 3 kilometrelik yolda trafik akışı engellenmeden asfalt çalışmalarını bitirdi. 12 metre genişliğine sahip yolun asfaltlanmasıyla birlikte özellikle İstanbul Yolu üniversite-şehir arasındaki trafik yoğunluğu da bu cadde ile hafifletilmiş olacak. 
İSTANBUL YOLUNUN TRAFİK YÜKÜNÜ HAFİFLETECEK

Isparta Belediyesi Çünür Yenişehir ile Anadolu Mahallesini birbirine bağlayan 293 Caddede yol genişletme ve dolgu çalışmalarını tamamlamasının ardından asfalt çalışmaları da sona erdi.

Yeni otogar altından geçen caddenin asfaltıyla birlikte İstanbul yolundaki trafik yükü daha da hafiflemiş olacak.

Isparta Belediyesi Çünür Yenişehir ile Anadolu Mahallesini birbirine bağlayan ve seralar bölgesi olarak bilinen 12 metre genişliğinde 3 kilometrelik yolda trafik akışı engellenmeden asfalt çalışmalarını bitirdi. 12 metre genişliğine sahip yolun asfaltlanmasıyla birlikte özellikle İstanbul Yolu üniversite-şehir arasındaki trafik yoğunluğu da bu cadde ile hafifletilmiş olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.