İstanbul Sözleşmesi'ni Uygulayın

GÜNDEM 23.06.2022 - 23:08, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 2604+ kez okundu.
 

İstanbul Sözleşmesi'ni Uygulayın

İstanbul Sözleşmesi'ni Uygulayın
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, "Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik. Tekrar ediyoruz. Kadın cinayetlerini durdurmak için İstanbul sözleşmesi maddelerini uygulayın." dedi. Başkan Halıcı, dün Isparta'da yaşanan kadın cinayetine ilişkin, "Toplumumuz, yaşadığı sıkıntılar ile birlikte şiddet ve cinayete meyilli bir hale geliyor. Bir gecede İstanbul Sözleşmesini terk ederek; ülkemiz kadınlar için güvensiz bir ortam haline geldi. Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik." ifadelerini kullandı. İl Başkanı, dün gece saatlerinde öldürülen iki aylık hamile Rabia Y. ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Dün gece saatlerinde şehrimizde bir kadın cinayeti daha yaşadık. Toplumumuz, yaşadığı sıkıntılar ile birlikte şiddet ve cinayete meyilli bir hale geliyor. Bir gecede İstanbul Sözleşmesini terk ederek; ülkemiz kadınlar için güvensiz bir ortam haline geldi. Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik. Tekrar ediyoruz. Kadın cinayetlerini durdurmak için İstanbul sözleşmesi maddelerini uygulayın. Herkesi görevini yapmaya davet ediyoruz. Hayattan canice koparılan Rabia'ya ve 2 aylık bebeğine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.  
İstanbul Sözleşmesi'ni Uygulayın

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, "Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik. Tekrar ediyoruz. Kadın cinayetlerini durdurmak için İstanbul sözleşmesi maddelerini uygulayın." dedi.

Başkan Halıcı, dün Isparta'da yaşanan kadın cinayetine ilişkin, "Toplumumuz, yaşadığı sıkıntılar ile birlikte şiddet ve cinayete meyilli bir hale geliyor. Bir gecede İstanbul Sözleşmesini terk ederek; ülkemiz kadınlar için güvensiz bir ortam haline geldi. Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik." ifadelerini kullandı.

İl Başkanı, dün gece saatlerinde öldürülen iki aylık hamile Rabia Y. ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Dün gece saatlerinde şehrimizde bir kadın cinayeti daha yaşadık. Toplumumuz, yaşadığı sıkıntılar ile birlikte şiddet ve cinayete meyilli bir hale geliyor. Bir gecede İstanbul Sözleşmesini terk ederek; ülkemiz kadınlar için güvensiz bir ortam haline geldi. Onlar için daha güvenli bir ortam inşa edemedik. Tekrar ediyoruz. Kadın cinayetlerini durdurmak için İstanbul sözleşmesi maddelerini uygulayın. Herkesi görevini yapmaya davet ediyoruz. Hayattan canice koparılan Rabia'ya ve 2 aylık bebeğine Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.