İstanbul Maratonu’na Isparta’dan Katıldılar

GÜNDEM 08.11.2020 - 23:54, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 1948+ kez okundu.
 

İstanbul Maratonu’na Isparta’dan Katıldılar

İstanbul Maratonu’na Isparta’dan Katıldılar
TEMA Vakfı Isparta Temsilciliği, bu yıl 42.si düzenlenen İstanbul Maratonu’na pandemi nedeniyle Isparta’da yürüyerek katıldı.   Bu yıl 42. si düzenlenen İstanbul Maratonu pandemi sebebiyle herkesin kendi ilinde koşacağı şekilde gerçekleştirildi. Etkinliğe Isparta’da TEMA Vakfı Isparta İl Temsilciliği katıldı. Bu kapsamda TEMA Vakfı İl Temsilcisi Aysel İnce ve merkez ilçe sorumlusu Hüseyin Tuğlacı, gönüllü arkadaşlarıyla birlikte Kaymakkapı Meydanı’nda yürüdüler. Tema Vakfı gönüllüleri ayrıca TEMA Vakfı ve Öğretmen Akademisi Vakfı için destek çağrısında bulundular.    TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla azalan ilişkilerini güçlendirmeyi ve çocuklar için oluşturacağı Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı’yla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlıyor.
İstanbul Maratonu’na Isparta’dan Katıldılar

TEMA Vakfı Isparta Temsilciliği, bu yıl 42.si düzenlenen İstanbul Maratonu’na pandemi nedeniyle Isparta’da yürüyerek katıldı.

 

Bu yıl 42. si düzenlenen İstanbul Maratonu pandemi sebebiyle herkesin kendi ilinde koşacağı şekilde gerçekleştirildi. Etkinliğe Isparta’da TEMA Vakfı Isparta İl Temsilciliği katıldı. Bu kapsamda TEMA Vakfı İl Temsilcisi Aysel İnce ve merkez ilçe sorumlusu Hüseyin Tuğlacı, gönüllü arkadaşlarıyla birlikte Kaymakkapı Meydanı’nda yürüdüler. Tema Vakfı gönüllüleri ayrıca TEMA Vakfı ve Öğretmen Akademisi Vakfı için destek çağrısında bulundular.

 

 TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında uygulanacak doğa eğitim programıyla çocukların doğada yaparak yaşayarak öğrenmesini sağlamayı, doğayla azalan ilişkilerini güçlendirmeyi ve çocuklar için oluşturacağı Hayrettin Karaca Ağaç Kardeşliği Ormanı’yla erozyonla mücadeleye katkı sunmayı amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.