İstanbul Emniyet’inin önemli birimine Ispartalı o isim atandı

GÜNDEM 30.06.2020 - 12:33, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3560+ kez okundu.
 

İstanbul Emniyet’inin önemli birimine Ispartalı o isim atandı

İstanbul Emniyet’inin önemli birimine Ispartalı o isim atandı
İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Ispartalı Süleyman Gökdemir atandı. Başaralı isim Gökdemir’in böylesine önemli bir göreve getirilmesi hem teşkilat içinde hem de Ispartalılar arasında mutlulukla karşılandı. İstanbul Emniyet Müdürü olarak atanan Zafer Aktaş  göreve başlaması ile birlikte ekibini de oluşturuyor. Müdür Aktaş ilk atamayı Aslen Isparta’nın Eğirdir ilçesinden olan başarılı polis amiri Süleyman Gökdemir ile yaptı.  Polis Amiri Gökdemir daha önce ise İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Böylesine önemli bir göreve getirilen Ispartalı Süleyman Gökdemir evli ve 2 çocuk babası. Başarılı çalışmalarıyla teşkilat içerisinde adından sıkça bahsettiren Gökdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.
İstanbul Emniyet’inin önemli birimine Ispartalı o isim atandı

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Ispartalı Süleyman Gökdemir atandı. Başaralı isim Gökdemir’in böylesine önemli bir göreve getirilmesi hem teşkilat içinde hem de Ispartalılar arasında mutlulukla karşılandı.

İstanbul Emniyet Müdürü olarak atanan Zafer Aktaş  göreve başlaması ile birlikte ekibini de oluşturuyor. Müdür Aktaş ilk atamayı Aslen Isparta’nın Eğirdir ilçesinden olan başarılı polis amiri Süleyman Gökdemir ile yaptı.  Polis Amiri Gökdemir daha önce ise İstanbul Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Böylesine önemli bir göreve getirilen Ispartalı Süleyman Gökdemir evli ve 2 çocuk babası. Başarılı çalışmalarıyla teşkilat içerisinde adından sıkça bahsettiren Gökdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.