İrfan Veli Kayacan Yeni Görevine Başladı

GÜNDEM 05.04.2020 - 22:06, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3328+ kez okundu.
 

İrfan Veli Kayacan Yeni Görevine Başladı

İrfan Veli Kayacan Yeni Görevine Başladı
Isparta’da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın döneminin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz hafta Belediye’deki görevinden ayrılarak Milli Eğitim Camiasına geri dönen İrfan Veli Kayacan Cuma günü itibariyle Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.   KAYACAN, BELEDİYEDEN YUVASINA GERİ DÖNDÜ  Asıl görevi Öğretmenlik olan ve yıllarca bu camiada yönetici olarak görev yaptıktan sonra yaklaşık 10 yıl önce Isparta Belediyesi’nde göreve başlayan ve Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya döneminin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Başkan Yardımcısı olan İrfan Veli Kayacan, 10 yıl önceki yuvasına geri döndü. YENİ GÖREVİNE BAŞLADI Geçtiğimiz hafta Belediye’den ayrılan Kayacan, Milli Eğitim Bakanlığı'na geçti ve ardından Aksu'ya Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Kayacan, 3 Nisan 2020 Cuma günü itibariyle de yeni görevine başladı. İrfan Veli Kayacan’a yeni görevinde başarılar dileriz.
İrfan Veli Kayacan Yeni Görevine Başladı

Isparta’da Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın döneminin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz hafta Belediye’deki görevinden ayrılarak Milli Eğitim Camiasına geri dönen İrfan Veli Kayacan Cuma günü itibariyle Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.
 
KAYACAN, BELEDİYEDEN
YUVASINA GERİ DÖNDÜ
 Asıl görevi Öğretmenlik olan ve yıllarca bu camiada yönetici olarak görev yaptıktan sonra yaklaşık 10 yıl önce Isparta Belediyesi’nde göreve başlayan ve Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya döneminin Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Başkan Yardımcısı olan İrfan Veli Kayacan, 10 yıl önceki yuvasına geri döndü.
YENİ GÖREVİNE BAŞLADI
Geçtiğimiz hafta Belediye’den ayrılan Kayacan, Milli Eğitim Bakanlığı'na geçti ve ardından Aksu'ya Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandı. Kayacan, 3 Nisan 2020 Cuma günü itibariyle de yeni görevine başladı.
İrfan Veli Kayacan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.