İlyas Can Asil Müdür Olarak Atandı

EĞİTİM 24.06.2015 - 09:45, Güncelleme: 21.09.2022 - 11:07 3390+ kez okundu.
 

İlyas Can Asil Müdür Olarak Atandı

Bir süredir vekaleten görevini sürdüren Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın imzasıyla  bu göreve asaleten atandı. Can'ın atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Millî Eğitim Bakanlığından: Karar Sayısı : 2015/347 1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu +3600 ek göstergeli Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, İlyas CAN'ınatanması 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür. 2 – Bu Kararı Millî Eğitim Bakanı yürütür. 22/6/2015                                                                                                                                        Recep Tayyip ERDOĞAN                                                                                                                                             CUMHURBAŞKANI         Ahmet DAVUTOĞLU                                     Nabi AVCI                   Başbakan                                        Millî Eğitim Bakanı

Bir süredir vekaleten görevini sürdüren Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Bakan, Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın imzasıyla  bu göreve asaleten atandı. Can'ın atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığından:
Karar Sayısı : 2015/347
1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu +3600 ek göstergeli Isparta İl Millî Eğitim Müdürlüğüne, İlyas CAN'ınatanması 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.
2 – Bu Kararı Millî Eğitim Bakanı yürütür.
22/6/2015
                                                                                                                                       Recep Tayyip ERDOĞAN
                                                                                                                                            CUMHURBAŞKANI
        Ahmet DAVUTOĞLU                                     Nabi AVCI
                  Başbakan                                        Millî Eğitim Bakanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gul32.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.